Ανθή Βουλγαρη: Κάνει SUP yoga με φόντο το ηλιοβασίλεμα - To πιο ζεν και παντός καιρού σπορ (βίντεο)

Η Ανθή Βούλγαρη γυμνάζεται και μας «ταξιδεύει» με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Είναι γνωστή η αγάπη της για τον αθλητισμό.

Η Ανθή Βούλγαρη, κάνει ιππασία και να συμμετέχει σε ιππικούς αγώνες, ενώ τώρα, αποκάλυψε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» μία νέα της «υγιεινή» συνήθεια.

Αυτή δεν είναι άλλη από την ενασχόλησή της με την… sup yoga!

Τι είναι η SUP yoga;

Με καταγωγή από τη Χαβάη, η SUP Yoga άρχισε να αποκτά οπαδούς και σε άλλα μέρη του κόσμου στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Έκτοτε, έχει ανέβει στην κορυφή των προτιμήσεων όσων αναζητούν συνεχώς τρόπους να ανανεώνουν την προπόνησή τους. Το στοιχείο μάλιστα του νερού την κάνει όχι μόνο πιο ελκυστική, αλλά και πιο αποτελεσματική, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα πολυπλοκότητας που προκαλεί την ισορροπία.

Η SUP Yoga, που εκτελείται επιπλέοντας στο νερό, θα σας αναζωογονήσει καθώς εκτελείται στο νερό. Η έρευνα έχει επισημάνει από καιρό τη γνωστική σύνδεση μεταξύ φύσης και θετικής διάθεσης.

Γι΄αυτή την εμπειρία της μίλησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν βλέπετε ότι έχω μία ευεξία σήμερα, ότι γενικώς πετάω; Τι νομίζεις ότι μόνο η Dua Lipa τα κάνει αυτά; Την «τρώω» την Dua Lipa! Γατάκι είναι μπροστά μου! Απλά είδε εμένα και είπε να κάνει αυτή στη Σίφνο», είπε χιουμοριστικά η Ανθή Βούλγαρη.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν έκρυψε τις αμφιβολίες του γι’ αυτό το εγχείρημα της Ανθής Βούλγαρη.

«Πού είσαι εσύ εκεί, εκεί είναι ένα παιδάκι! Γιατί δεν έβγαλες μία κοντινή; Όταν τελειώσετε να βγάλετε μία. Ψέματα λέει, θα πάει εκεί να φωτογραφηθεί «για τις ανάγκες». Αφού έχεις το ισχίο σου πώς το έκανες; Μεταξύ μας πρέπει να λέμε την αλήθεια!», επεσήμανε με τη σειρά του στο ίδιο μοτίβο ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αστειεύτηκε πως είναι και… εκείνος εκεί, προσπαθώντας να «πειράξει» την Ανθή Βούλγαρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ