Η Camila Cabello στην Ελλάδα! Πάρταρε ξέφρενα & πόζαρε με στιλ (φωτό - βίντεο)

Πήγε και στην Ακρόπολη ...

Μετά το πέρασμα της Ντούα Λίπα, στην Ελλάδα ήρθε ακόμη μία διεθνούς φήμης ποπ σταρ. Ο λόγος για την Καμίλα Καμπέγιο, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες,

Διαβάστε ακόμη: Η Dua Lipa στην Ακρόπολη! Ποζάρει με φόντο τον Παρθενώνα - Τι έγινε στην πτήση της; (φωτό - βίντεο)

Η 26χρονη Κουβανή τραγουδίστρια, ήταν μία από τις καλεσμένες στο πάρτι του Γιώργου Μπούσαλη, συζύγου της Καλομοίρας Σαράντη, το οποίο έγινε στη Βάρκιζα. Η Καμπέγιο παραμένει στην πρωτεύουσα και περιηγείται στις ομορφιές της πόλης.

giannetos_kamnpegio30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

359471411_803224031446107_6109645953474094812_n

Μέσα από το προφίλ της, το οποίο μετρά σχεδόν 67 εκατομμύρια ακολούθους, η Καμίλα Καμπέγιο ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της, ενημερώνοντας το κοινό της, ότι βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει και διασκεδάζει.

Διαβάστε ακόμη: Καλομοίρα: Σαν μικρή πριγκίπισσα στο πάρτι στη Βάρκιζα - Total white look με πούπουλα, ονειρική εμφάνιση (φωτό)

Τόσο τα στιγμιότυπα, όσο και το κλιπ της διάσημης ποπ σταρ, είναι από την ημέρα του πάρτι που διοργανώθηκε για τον Γιώργο Μπούσαλη.

kampegio_athina

«Ο δαίμονας του πάρτι ξεκλειδώθηκε» γράφει στη λεζάντα.

Αργότερα και μέσω Instagram stories, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία της, αυτή τη φορά με κάζουαλ ρούχα από μία βόλτα στη Ακρόπολη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ