Jennifer Lopez: Επίθεση στα social media με αφορμή την εξομολόγησή της για τη σχέση της με το αλκοόλ - ''Δεν σκέφτεσαι τον Μπεν;''

Έναν μάλλον αποτυχημένο τρόπο βρήκε η Τζένιφερ Λόπεζ για να προωθήσει το νέο της προϊόν, τα κοκτέιλ Delola. 

Οι θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ, την επέκριναν για ένα βίντεο στο Instagram που περιγράφει λεπτομερώς τις συνήθειές της στο ποτό για να προωθήσει τη νέα της μάρκα κοκτέιλ .

Ισχυρίστηκαν ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν έδειξε διακριτικότητα, καθώς δεν σκέφτηκε τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και το ιστορικό του με τον αλκοολισμό.

Δείτε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει μέσα στο πιο hot ολόσωμο μαγιό - Αψεγάδιαστο κορμί στα 53 της (φωτό - βίντεο)

Την Τρίτη, ενόψει των εορτασμών της 4ης Ιουλίου στο Χάμπτονς, η 53χρονη σταρ μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram, όπου έχει πάνω από 249 εκατομμύρια followers.

Δείτε επίσης: «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;» - Σε απολογητικό ύφος ο Μπεν Άφλεκ μετά από ξεσάλωμα – Το «δολοφονικό» βλέμμα της Τζέι Λο (βίντεο)

Στο 8λεπτο κλιπ, η Λατίνα σταρ, είναι στο αυτοκίνητό της και λέει στους fans της , ότι ξύπνησε νωρίς για να "ξεγλιστρήσει" και να πάρει λίγο Delola, το κοκτέιλ με αφρώδη ποτά χαμηλών θερμίδων που λάνσαρε τον Απρίλιο.

Στο βίντεο, η Lopez υπερασπίστηκε το λανσάρισμα της γραμμής εν μέσω προηγούμενων αντιδράσεων τους τελευταίους μήνες επειδή δήλωσε ότι δεν πίνει.

. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό και λένε: αφού δεν πίνει τότε τι κάνει με ένα κοκτέιλ. Και για να σας πω την αλήθεια αυτό ήταν αλήθεια για πολύ καιρό. Δεν έπινα», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Όπως ανέφερε τώρα αυτό έχει αλλάξει και περιστασιακά απολαμβάνει κάποιο κοκτέιλ. «Πίνω υπεύθυνα. Δεν πίνω για να γίνω σκ..τα. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω καλά και απλά να χαλαρώσω και να αφεθώ λιγάκι. Αλλά πάντα υπεύθυνα», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Ενώ ορισμένοι επικρότησαν την Lopez για το έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ, άλλοι έδειξαν να προβληματίζονται και να ανησυχούν για τη φαινομενικά επιπόλαιη στάση της απέναντι στο αλκοόλ - και αναρωτήθηκαν γιατί ξεκίνησε μια επιχείρηση με βάση το αλκοόλ.

"Γιατί δεν σέβεστε τη νηφαλιότητα του συζύγου σας;" ρώτησε κάποιος.

''Είμαι τόσο μπερδεμένος που μιλάει για το αλκοόλ και τα κοκτέιλ όταν ο σύζυγος της είναι αλκοολικός, ο οποίος φέρεται να αναρρώνει. Δεν έχει καμία λογική και το βρίσκω πολύ δύσκολο για να το καταλάβω'', έγραψε ένας άλλος χρήστης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ