Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει ακόμη η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις, ενώ μπορεί να «χτυπάμε» στις ευαισθησίες των άλλων

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η χιαστί όψη του Άρη από τον Λέοντα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας επηρεάζει περισσότερο σήμερα. Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις ή σκάνδαλα. Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη χιαστί και μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους σήμερα, πιθανώς γιατί μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει.

Από την άλλη, σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ιχθυακή επιρροή δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά η χιαστί όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί κάπως να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση σήμερα. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της Σελήνης και η χιαστί όψη του Άρη από τον Λέοντα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης ή ακόμη και σχέσεων. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ.

Από την άλλη μπορεί να προκύψουν ένα σωρό ευτράπελα στην επικοινωνία σας σήμερα… email που δεν πηγαίνουν στην ώρα τους, καθυστερήσεις, ασάφειες, λάθος απαντήσεις. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Σήμερα μπορεί οι απόψεις των άλλων να επηρεάζουν την κρίση σας ή να νιώθετε ότι δεν πατάτε σε στέρεο έδαφος. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ