Ηλίας Κωνσταντίνου: Η πρώτη αντίδραση του πρώην συντρόφου της Εύης Βατίδου - Τι είπε on camera (βίντεο)

Η πρώτη αντίδραση του πρώην συντρόφου της Εύης Βατίδου μετά τον χωρισμό τους.

Τίτλοι τέλους πέσανε στη σχέση της Εύη Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Το ζευγάρι δεν είναι μαζί και αυτό το έκανε γνωστό η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μόλις χθες, προκαλώντας συζητήσεις, καθώς όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της είπε: «Δεν υπάρχει κάποια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε».

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με τον Ηλία Κωνσταντίνου αναφορικά με την κατάσταση της σχέσης του με την Εύη Βατίδου. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, λέγοντας πως ήταν μια κοινή απόφαση και πως δεν κρατάει κακία. 

Διαβάστε ακόμη: Χώρισε η Εύη Βατίδου τον Ηλία Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει σχέση» - Διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social (βίντεο)

«Είμαι πολύ καλά και δεν θέλω να κάνω πλέον καμία άλλη δήλωση που να αφορά την προσωπική μου ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στην προσωπική μου ζωή. Ουδέν σχόλιο για τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου. Δεν με έχει πληγώσει κάτι, δεν κρατάω κακία σε ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει χρόνο μαζί τους», ανέφερε αρχικά. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση. Δεν κρατάω καμία κακία. Όλα καλά. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, δεν πρέπει να υπάρχουν αναμμένες φωτιές. Έχει τελειώσει. Αυτό ήταν. Είναι καλό να κοιτάμε πάντα τα πράγματα θετικά. Ό, τι γίνεται, γίνεται πάντα για καλό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ