Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ιδού τα 4 πιο μοναχικά ζώδια - Θέλουν να βρουν τον εαυτό τους

Τους είναι απαραίτητο να μένουν μόνα, για να ανασυγκροτηθούν

Κάποια ζώδια θέλουν συνεχώς την επαφή με τον κόσμο, να γυρνούν από δω και από κει, με φίλους ή παρέες και πολλές φορές η πολυκοσμία και ο θόρυβος αποτελούν γι' αυτά μια φυγή ή ξεχνιούνται από ό,τι αντιμετωπίζουν. Τα ζώδια που θα αναλύσουμε όμως παρακάτω, όχι μόνο δεν επιδιώκουν συντροφιά, αλλά επιζητούν κιόλας να απομονώνονται και να κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις τους είναι απαραίτητο να μένουν μόνα, για να ανασυγκροτηθούν ή να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Ποια είναι αυτά σύμφωνα με το astrology.gr;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του μοναχικός και μπορεί να περάσει χρόνια μόνος του, χωρίς να επιθυμήσει τη στενή συντροφιά.
Του αρέσει η ησυχία, το να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν, το να μη μιλάει ή βλέπει κανέναν και κυρίως το να μην είναι αναγκασμένος να απαντήσει στο οτιδήποτε. Κι είναι λογικό, αν φανταστεί κανείς το πόση ενέργεια και φαιά ουσία καταναλώνει καθημερινά, προσπαθώντας να είναι εντάξει στα επαγγελματικά του καθήκοντα ή γενικά τις υποχρεώσεις του. Άλλωστε, παιδί του Κρόνου είναι, ο οποίος δε φημίζεται για την έντονη κοινωνικότητά του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός ούτε του ντόρου, ούτε της φανφάρας και στάνταρ δεν το λες "κοινωνική πεταλούδα"!
Μοναχικός κι απόμακρος από τα γενοφάσκια του, δύσπιστος και δύσκολος, λίγοι είναι οι άνθρωποι που θέλει για συντροφιά και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που είναι πολύ κοντά του. Η απολυτότητά του βγαίνει και στο μότο του "καλύτερα μόνος, παρά με κακιά παρέα" και το εννοεί. Κάνει φίλη κολλητή τη μοναξιά του και δεν έτσι δεν τρώγεται με το αν είναι κάποιος ή κάποια εντάξει απέναντί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι νοιάζεται για την κοινωνία, τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, παρά το ότι είναι ζώδιο του αέρα, δηλαδή της επικοινωνίας, ο Υδροχόος είναι από τα πιο μοναχικά άτομα κι αυτό είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής τάσης του να διαφέρει και να κινείται ανεξάρτητα από τους άλλους ανθρώπους. Αν δεν βρίσκει αυτόν/η που ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο ζωής του ή τις αντιλήψεις του, προτιμά να μένει μόνος του με τις παραξενιές του. Επίσης, είναι από αυτούς που ακόμα και μέσα σε σχέση, θέλουν τον χώρο τους και τον χρόνο τους να κάνουν τα δικά τους.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς έχει ανάγκη να μένει μόνος του σε τακτά χρονικά διαστήματα
. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ζώδιο που "απορροφά" τα vibes του περιβάλλοντός του, σαν σφουγγάρι, με αποτέλεσμα αυτό να τον επηρεάζει σε διάθεση. Οπότε, του είναι απαραίτητη μια "απόσυρση" στον δικό του κόσμο, ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επανέλθει. Απολαμβάνει τη μοναξιά του, χαζεύοντας, ονειροπολώντας, ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική ή βλέποντας ταινίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ