Wedding o'clock! Την Ελλάδα επέλεξε η πρώην Μις Βρετανία για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της - Δείτε στιγμιότυπα από τον grande στολισμό

Να ζήσουν!

Την Ελλάδα επέλεξε για τον γάμο της η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία Ζάρα Χόλαντ με τον Έλιοτ Λαβ και δηλώνει πως ήταν αναμφίβολα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Η 27χρονη πρώην Μις Βρετανία έκανε έναν ειδυλλιακό τριήμερο ελληνικό γάμο την περασμένη εβδομάδα, μετά από 7 χρόνια σχέσης. Ο αρραβωνιαστικός της της είχε κάνει την πρόταση γάμου στο Ντουμπάι τον περασμένο Ιανουάριο, και τώρα επέλεξαν την Ελλάδα, και συγκεκριμένα το Island Art & Taste στην Αθήνα, για τον γάμο τους, μπροστά σε 140 καλεσμένους.

Τριήμεροι εορτασμοί για την πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία -Το δείπνο σε ελληνική ταβέρνα
Όσο για τη νύφη, ήταν εντυπωσιακή με το λευκό φόρεμά της, το οποίο ήταν διακοσμημένο με φλοράλ στα μανίκια που έπεφταν στα μπράτσα της. Το ίδιο φλοράλ μοτίβο είχε και το μακρύ πέπλο της.

Σε συνέντευξή της στην Daily Mail, η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία δήλωσε: «Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας… ήταν τέλεια. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ήταν ένας τριήμερος γάμος. Την πρώτη μέρα κάναμε ένα δείπνο καλωσορίσματος σε ένα οικογενειακό ελληνικό εστιατόριο, την Ταβέρνα Λουιζίδης - ήταν μια παραδοσιακή ελληνική βραδιά, με ελληνική ορχήστρα και οικογενειακό φαγητό. Τη δεύτερη μέρα ήταν ο γάμος, και την τρίτη μέρα κάναμε ένα πάρτι στην πισίνα, το οποίο είχε θέμα τα λευκά».

Ο ξεχωριστός γάμος
Όπως αποκάλυψε επίσης, έστησε 15 λεπτά τον γαμπρό, με την είσοδό της όμως να είναι μεγαλοπρεπή, καθώς συνοδευόταν από τον περήφανο πατέρα της, υπό τη μουσική υπόκρουση μιας άρπας και ενός βιολιού.

Όπως είπε: «Ήταν τόσο ξεχωριστή στιγμή, που ο πατέρας μου με συνόδευσε στην εκκλησία. Ήθελα να το κρατήσω όσο το δυνατόν πιο παραδοσιακό. Ακόμα και το προηγούμενο βράδυ το περάσαμε χωριστά από τον Έλιοτ. Περπάτησα προς τον Έλιοτ υπό τη συνοδεία άρπας και βιολιού. Παντρευτήκαμε στις 6:30 το απόγευμα. Άργησα λιγάκι… Ακούγεται τόσο χαζό, αλλά δεν μπορούσα να βρω ψαλίδι για να κόψω τις τιράντες του νυφικού μου».

Ως φόρο τιμής στο νέο τους κοινό επώνυμο, ο πρώτος χορός του ζευγαριού ήταν το κλασικό κομμάτι του Nat King Cole «L-O-V-E» και οι καλεσμένοι απόλαυσαν κοκτέιλ που είχαν δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτούς ο γαμπρός και η νύφη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι τις 5 το πρωί, με τους The Function Band. «Φέραμε αεροπορικώς τους The Function Band, ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα στον γάμο μας… Είναι απίστευτοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ