Κάτια Ζυγούλη ετών 45! Αναδρομή στις ωραιότερες εμφανίσεις του μοντέλου για τα γενέθλιά της (φωτό - βίντεο)

Η λαμπερή και πανέμορφη Κάτια Ζυγούλη. 

Mέρα χαράς είναι σήμερα για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά, αφού η σύζυγός του  Κάτια Ζυγούλη έχει τα γενέθλιά της, ενώ την ίδια μέρα έχουν και την επέτειο του γάμου τους. 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 4 χρόνια στην Εκάλη και έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την Αναστασία (2008), τον Αλέξανδρο ( 2011), την Αριάδνη  2013) και τον Απόλλωνα ( 2016).

Δείτε επίσης: Καλοκαιρινός ο γάμος του Σάκη Ρουβά & της Κάτιας Ζυγούλη με κουμπάρους Βαρδή& Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Να σημειώσουμε πως η Κάτια γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1978 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε.

 

 

 

 

Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elite Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο.

Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate of the Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Δείτε την 19χρονη Κάτια Ζυγούλη ως Playmate το 1997 [φωτο - βίντεο] - εικόνα 3

Δείτε την 19χρονη Κάτια Ζυγούλη ως Playmate το 1997 [φωτο - βίντεο] - εικόνα 7

 

 

 

 

Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Έχει ψηφιστεί δύο φορές "Μοντέλο της Χρονιάς" από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών εκδοχών των περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.

 

 

 

 

Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα αρκετών πολλών διεθνών περιοδικών μόδας όπως το Bazaar και το Elégance της Γαλλίας. Οι διεθνείς καμπάνιες της περιλαμβάνουν τις εταιρίες S.T. Dupont, Riani, Persol, Maria Galland, Nivea, Schwarzkopf, Pantene, Avon και Longchamp.

 

 

H Ζυγούλη εκπροσωπήθηκε από διάφορα πρακτορεία μόδας, όπως το IMG Paris, Storm Models, PS Model Management και Next Model Management.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές για καμπάνιες και πασαρέλες.

 

 

 

 

Το 2010, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία "Επικίνδυνες Μαγειρικές" με τους Γιώργο Χωραφά και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το 2015, παρουσίασε το fashion show "MadWalk - The Fashion Music Project by Aperol Spritz".

Έχει συνεργαστεί επίσης, κατά καιρούς, με τις εταιρίες "Beautin Collagen", "L'Oreal Professionel", "Bebanthol Greece" και "Syoss".

Τον Ιούνιο του 2020, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή "Ιστορίες Μόδας" στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ