Σπύρος Πώρος γάμος 4ος: Παντρεύτηκε στο Λονδίνο την αγαπημένη του Μαρία Μαντζουράνη - Το νυφικό δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου (φωτό - βίντεο)

'Ενας ονειρικός γάμος...

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Μαντζουράνη παντρεύτηκε στο Λονδίνο ο Σπύρος Πώρος.

Ο γνωστός φωτογράφος ντύθηκε γαμπρός, ενώ το νυφικό της συζύγου του ανέλαβε ο Βασίλειος Κωστέτσος

 

 

Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο Brydon Room του Τσέλσι στο Λονδίνο παρουσία λίγων φίλων και αγαπημένων προσώπων.

 

 

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσω του Instagram του. 

Η Μαρία Μαντζουράνη δεν σταμάτησε να χαμογελά φορώντας το νυφικό της, ενώ δίπλα της στο Λονδίνο βρέθηκε και ο γνωστός σχεδιαστής Τάσος Ρούσσος, ο οποίος επιμελήθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής της στο Βασιλικό ανάκτορο The Royal Borough of Kensington and Chelsea. 

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Βασίλειος Κωστέτσος, έγραψε σε αναρτησή του στα social media: '' Η ώρα η καλή Σπύρο μου! Ήρθε το αγόρι αμέσως μετά την ψήφο του στην πανέμορφη Μεσσηνία και πριν φύγει για τον γάμο του στο Λονδίνο να παραλάβει το #bespoke νυφικό της μέλλουσας κας Πώρου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Η Μαρία Μαντζουράνη ήταν απαστράπτουσα φορώντας το Callas νυφικό δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, το οποίο επιμελήθηκε ο Τάσος Ρούσσος.

Μετά τον γάμο ακολούθησε ένα πάρτι στο bar του Nomad Hotel.

Ποια είναι η Μαρία Μαντζουράνη 

Η Μαρία Μαντζουράνη έχει καταγωγή από τη Μικρά Ασία και τη Μυτιλήνη και ζει από τα 18 στο εξωτερικό.

Μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε οδοντιατρική και έπειτα έζησε για 4 χρόνια στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Λονδίνο και εργάζεται στον τομέα της έρευνας. Στην παρούσα φάση, είναι επικεφαλής της επιστημονικής έρευνας και επικοινωνίας στην εταιρεία «Philip Morris», συγκεκριμένα, στο κομμάτι των smoke free προϊόντων και συγχρόνως κάνει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σχετικά με τη γνωριμία της με τον γνωστό φωτογράφο, η Μαρία Ματζουράνη είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok!», ότι έγινε μέσω κοινών γνωστών λίγο πριν από την πανδημία. Η Μαρία Μαντζουράνη είχε αναφέρει ότι μιλάγανε ώρες στο τηλέφωνο κάθε μέρα και όταν ο Σπύρος Πώρος την επισκέφθηκε στο Λονδίνο, γίνανε ζευγάρι.

«Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Η σχέση μας είναι πολύ βαθιά και υπάρχει μια κατανόηση και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε αυτή η σχέση να γίνεται μακροχρόνια. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και ο Σπύρος δεν χρειαζόταν να ξαναπαντρευτεί, δεν είχε κανέναν λόγο.

 

 

 

 

Το γεγονός ότι μου είπε: "Θέλω να είμαστε μαζί και βλέπω τον εαυτό μου να γερνά μαζί σου", αυτό δείχνει μια άλλου είδους ωριμότητα. Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν έχουμε μόνο μια σχέση πάθους, αλλά μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει στον χρόνο», είχε δηλώσει στη συνέντευξη.

Όσον αφορά στον πολιτικό γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, η Μαρία Ματζουράνη είχε αναφέρει τότε: «Δεν έχουμε κάνει πολλά σχέδια, γιατί έχουμε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Θέλουμε να είναι ευχάριστη αυτή η μέρα και να μην το κάνουμε μεγάλο θέμα και αγχωθούμε. Θα έχουμε κοντά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα, πολύ στενούς φίλους και οικογένεια και θέλουμε να γιορτάσουμε και να περάσουμε καλά. Να είναι μια μέρα χωρίς άγχος».

Σπύρος Πώρος: Τρεις γάμοι, πέντε παιδιά

Στα 52 του έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, ένα γιο και τέσσερις κόρες.

Με την τελευταία του πρώην σύζυγο, το μοντέλο από τη Νέα Ζηλανδία Kylie Bax -παντρεύτηκαν μετά το Λος Άντζελες, και στη Δήλο σε μία τελετή σύμφωνα με το τυπικό του Δωδεκάθεου, όπου διαβάστηκαν οι Ορφικοί Ύμνοι- βρίσκεται σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη. 

Παντρεύτηκε επίσης την Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας, Ρία Ραξέφσκι, με τον οποίο απέκτησε τον γιο του, Άρης Ραξέφκι. 

«Έχω πέντε παιδιά, έτσι τα έφερε η ζωή. Τα παιδιά μου είναι σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η 26χρονη κόρη που απέκτησε ο Σπύρος Πώρος με την Ισπανικής καταγωγής Γιολάντα Τζίλι , είναι μοντέλο και είναι μια κούκλα! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ