Bruce Willis: Η ευχάριστη καθημερινότητα του πολυαγαπημένου μας ηθοποιού, τώρα στα δύσκολα της αρρώστιας του - Μπράβο! (φωτό - βίντεο)

Η σκληρή του μάχη με την αφασία....

Σοκ προκαλεί η ανακοίνωση πως ο Bruce Willis διαγνώστηκε πριν από 1,5 σχεδόν χρόνο με μετωποκροταφική άνοια (FrontoTemporal Dementia), ενώ, παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο σταρ αντιμετώπιζε προβλήματα στα κινηματογραφικά γυρίσματα εδώ και χρόνια, λόγω της γνωστικής εξασθένησης, προτού τελικά αποσυρθεί από την υποκριτική και διαγνωστεί με αφασία.

Η αρχική διάγνωση του Bruce αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2022, με την οικογένειά του – συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Demi Moore, των παιδιών τους και της νυν συζύγου του Emma- να εκδίδει κοινή δήλωση εκ μέρους του ηθοποιού, ενώ μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

 

 

Ο Willis, που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 70 ταινίες από το ξεκίνημά του στη δεκαετία του ’70, αποχώρησε από την υποκριτική πέρυσι, καθώς ξεκίνησε η μάχη με την ασθένεια που προκαλεί προβλήματα και στις ικανότητές του να μιλήσει και να επικοινωνήσει.

Δείτε επίσης: Σύζυγος Μπρους Γουίλις στους δημοσιογράφους: "Μην φωνάζετε στον άντρα μου- Αγχωτικό να μην μπορεί να βγει για έναν καφέ"

Η Demi Moore έγινε γιαγιά: Τρισευτυχισμένος χαζοπαππούς ο Bruce Willis - Η κόρη τους Rumer γέννησε στο σπίτι

 

Τα τελευταία χρόνια, ο μάνατζέρ του φρόντισε ώστε τα γυρίσματα στα οποία συμμετείχε να διαρκούν το μάξιμουμ δύο ημέρες εκ των οποίων συχνά δούλευε μόνο για τέσσερις ώρες λόγω της φθίνουσας υγείας του.

 

 

 

 

Η κόρη του Bruce WillisTallulah, μίλησε πριν από ένα μηνα με ειλικρίνεια, για τη συνεχιζόμενη μάχη του Χολιγουντιανού σταρ με την αφασία.

Η 29χρονη κόρη του Bruce Willis με την Demi Moore αποκάλυψε πως ήξερε “εδώ και πολύ καιρό” ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πατέρα της, αλλά σημείωσε ότι υπέθεσε πως αυτός είχε απλώς “χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη” μετά τη γέννηση των παιδιών του με τη δεύτερη σύζυγό του.

 

 

 

 

Σε ένα προσωπικό δοκίμιο που έγραψε για τη Vogue, η Tallulah επεσήμανε ότι παρακολουθούσε τη σταθερή πνευματική παρακμή του πατέρα της και παραδέχθηκε ότι εκείνη και η οικογένειά της δεν ήξεραν πού να αποδώσουν την ευθύνη για την “έλλειψη ανταπόκρισης” του 68χρονου.

Σημειώνεται ότι ο πρωταγωνιστής του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» λαμβάνει απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη από τα αγαπημένα του πρόσωπα στη μάχη που δίνει με την μετωποκροταφική άνοια. 

 

 

 

 

 

 

Τα παιδιά και τα εγγόνια του είναι συνεχώς δίπλα του, όπως και η νυν και πρώην σύζυγος του. 

Προσπαθούν να κάνουν την καθημερινότητά του ευχάριστη και να την διευκολύνουν όσο περισσότερο μπορούν. Στο Instagram, ανεβάζουν συχνά βίντεο με τον ηθοποιό, από τις χαλαρές του στιγμές και αυτό που διακρίνουμε είναι το γεγονός πως ο ίδιος είναι χαρούμενος και δεν έχει χάσει το χιούμορ του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ