Λεονάρντο Ντι Κάπριο: ''Συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση'' - Γιατί ο γόης του Χόλιγουντ συγχάρηκε την χώρα μας (φωτό)

Το εγκώμιο της Ελλάδας έπλεξε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ...

Την Ελλάδα συγχάρηκε πριν από λίγες ώρες ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ  Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 

Συγκεκριμένα ο ίδιος θέλησε να επικροτήσει το γεγονός πως η χώρα μας κάνει μεγάλη προσπάθεια  για τη βιοποικιλότητα.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος είναι αγγελιοφόρος της ειρήνης του ΟΗΕ για θέματα που έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, επισήμανε το γεγονός πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε νόμους για την διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών.

Δείτε την ανάρτηση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο:

Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram, που έχουν εκατομμύρια ακόλουθους:

«Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

Ο Leonardo Di Caprio & η Gigi Hadid είναι ζευγάρι

Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid, δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το γεγονός πως είναι μαζί και ερωτευμένοι. 

Μάλιστα πριν επό σχεδόν ένα μήνα έφτασαν στο ίδιο ξενοδοχείο με διαφορά μόλις λίγων λεπτών. 

Τόσο ο Leo όσο και η Gigi επέστρεψαν στο Chiltern Firehouse Hotel του Λονδίνου . . . κάνοντας τη συνηθισμένη τους ρουτίνα, να βγουν δηλαδή από διαφορετικά αυτοκίνητα.

Δείτε επίσης: Ο… modelizer, κοινώς μοντελοπνίχτης, Leonardo DiCaprio πήγε να φάει με την Gigi Hadid, ινκόγκνιτο πάλι… αλλά (φωτό)

 

 

Το πασίγνωστο μοντέλο έφτασε πρώτο με τον Leo να την ακολουθεί, μετά από λίγα λεπτά.

 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η Gigi βρισκόταν με τον μπαμπά του Leo, George DiCaprio και τη μητριά του Peggy Farrar.

 

Υoutube/TMZ

Μια πηγή είπε στο TMZ ότι όλα ήταν απλά μια σύμπτωση και ότι τόσο ο Leo όσο και η Gigi είχαν φίλους τους μέσα στο Chiltern .

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ