Amanda Seyfried: Ρίξτε μια ματιά στο πανέμορφο Farmhouse της - Cozy μοντερνισμός στην καρδιά της Νέας Υόρκης (φωτό - βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια του Mean Girls και του Mamma Mia! μετέφερε το πνεύμα του εξοχικού της σπιτιού στην πόλη με τη βοήθεια της General Assembly.

Όταν η Amanda Seyfried αγόρασε το pied-à-terre της στη Νέα Υόρκη, "το μόνο που υπήρχε εκεί ήταν παράθυρα", λέει, 

Το διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από τρία πρώην διαμερίσματα του προσωπικού στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου του 1907 που περιλαμβάνεται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων, στερούνταν πράγματι τοίχων, τελειωμένων δαπέδων και κάθε άλλου χαρακτηριστικού που κάνει ένα σπίτι βιώσιμο.

Είχε όμως μια σειρά από πανέμορφα και μεγάλα  παράθυρα που επέτρεπαν στο φως να εισχωρήσει σε κάθε δωμάτιο.

Αυτή η φωτεινή και ευάερη ποιότητα ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε η Seyfried - ήταν έτοιμη να αναβαθμίσει το διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης που είχε αγοράσει σε ηλικία 24 ετών. 

Αυτή και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Thomas Sadoski, ζουν σε μια φάρμα στα βουνά Catskills της Νέας Υόρκης (έχουν επίσης ένα σπίτι στο Λος Άντζελες), αναφέρει το architecturaldigest

Η ίδια μέσω του Architectural Digest, μας ξεναγεί σε κάθε χώρο της κατοικίας της. 

Η υποψήφια για Όσκαρ και νικήτρια ενός Emmy, που αυτη στιγμή πρωταγωνιστεί στο The Crowded Room στο Apple TV+, προσέλαβε την εταιρεία σχεδιασμού General Assembly από πολύ νωρίς στη διαδικασία. Καθώς αυτή ήταν η τρίτη φορά που η Seyfried συνεργαζόταν με την ιδρύτρια Sarah Zames, εμπιστεύτηκε τη σχεδιάστρια και τον συνεργάτη της, Colin Stief, για την τεράστια δουλειά.

Το ξύλο όπως θα διαπιστώσετε είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σπιτιού, ενώ τα χρώματα είναι γίηνα και το λευκό επικρατεί. 

"Έπρεπε να γίνουν εκτεταμένες εργασίες μόνο και μόνο για να φτάσει το σπίτι σε λειτουργικό επίπεδο", λέει η Zames.

Όσον αφορά τη διαρρύθμιση του σπιτιού, οι Zames και Stief ήταν λίγο περιορισμένοι από τις κατευθυντήριες γραμμές που περιόριζαν το είδος των εργασιών που μπορούσαν να γίνουν στο ιστορικό κτίριο.

Η Seyfried αποκαλεί το στυλ του επί χρόνια συνεργάτη της στο σχεδιασμό "τόσο μοντέρνο", το οποίο είναι ενδιαφέρον γιατί είναι το αντίθετο από το γούστο της ίδιας της σταρ. Αλλά το αγρόκτημα Catskills που ανήκει στη Seyfried εδώ και μια δεκαετία αντιπροσωπεύει πλέον πλήρως την αισθητική της χάρη στην προσεκτική δουλειά της General Assembly.

"Μεγάλωσα σε ένα πέτρινο σπίτι", λέει η Seyfried. "Αγαπώ την ιστορία και τη μυρωδιά του παλιού ξύλου. Η ιστορία έχει μια μυρωδιά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ