Κωνσταντίνος Βασάλος: «Γνωστός δικηγόρος που βγαίνει στην τηλεόραση, μου την έχει πέσει» - Η επική απάντηση του (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο κανάλι του Fipster και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο «Survivor All Star».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή γνωστού YouTuber κι ανέφερε πως πολλοί άνδρες τον φλερτάρουν, ενώ κάποιοι του προσφέρουν χρηματική αμοιβή, για να συνευρεθούν μαζί του.

«Με φλερτάρουν στο Instagram, αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. "Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου για 30.000 ευρώ;". Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινα και με λιγότερα, αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι ελεύθερος, είμαι μόνος» - Επιβεβαίωσε το χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (βίντεο)

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ακολούθησε και δεύτερη πρόταση από γνωστό δικηγόρο που έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση.

«Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος, ο οποίος έχει βγει και στην τηλεόραση. "Θες να πάμε τώρα με 10.000 ευρώ;". Του λέω "αδερφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω"», δήλωσε.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ