Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη τουστην Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλιά της - ''Σε αγαπώ πολυ"

"Σήμερα η γυναίκα της ζωής μου έχει γενέθλια. Χρόνια πολλά αγάπη μου", ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ο Ετεοκλής. 

Η Ελένη Χατζίδου γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της on air και η ευχή του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου ήταν πραγματικά ξεχωριστή. 

Με το τέλος της εκπομπής, εκείνος και η υπόλοιπη παρέα του πρωινού θέλησαν να της κάνουν μια έκπληξη στο καμαρίνι με μια τούρτα καρδιά, αλλά τελικά την έκπληξη τους την έκανε η Ελένη Χατζίδου, η οποία είχε ξεκινήσει να αλλάζει τα ρούχα της.

Η πιο ωραία έκπληξη, όμως ήταν η τούρτα που ετοίμασε αμιγώς ο Ετεοκλής Παύλου για τη γυναίκα του, η οποία είχε σχήμα καρδιάς και πάνω της έγραφε το εξής συγκινητικά ρομαντικό μήνυμα: «Σε αγαπώ πολύ Ελένη μου και για πάντα. Χρόνια πολλά είναι η ευχή μου, χρόνια ποιοτικά είναι η υπόσχεσή μου». Αν δεν είναι αυτό λόγος για να δακρύσουμε τότε τι είναι;

 

Λίγο αργότερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από όταν η Ελένη ήταν έγκυος στην Μελίτα, γράφοντας : "Όσα χρόνια και αν περάσουν μπορώ να σου πως με σιγουριά ότι ο τρόπος που σε κοιτάω δεν θα αλλάξει ποτέ! Τον Σεβασμό, την περηφάνεια,την γαλήνη, τον έρωτα, την εμπιστοσύνη, τον θαυμασμό και την Αγαπη μου, θα τα βλεπεις πάντοτε στα μάτια μου κάθε φορα που σε κοιτώ… Χρόνια πολλά Ελένη μου! Σε αγαπώ πολυ".

Η οικογένειά τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz αυτή τη στιγμή και ίσως αυτή ήταν και η επιτυχία τους όσον αφορά το «πράσινο φως» που πήραν από το κανάλι για να συνεχιστεί η εκπομπή τους. Κανείς από τους δύο δεν προσπάθησε να «καπελώσει» τον άλλο αλλά αντίθετα μεταξύ τους υπάρχει σεβασμός και αγάπη, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια, ακόμα κι αν τύχε να εργάζονται μαζί, όπως έγινε με αυτούς.

Η τραγουδίστρια, άλλωστε σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφέρει για τον Ετεοκλή Παύλου: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, έλεγα ότι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός. Τελικά έχει περισσότερα καλά από όσα μου είχε δείξει στην αρχή».

Η τραγουδίστρια και ο γυμναστής έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 4χρονη Μελίτα - Δήμητρα, η οποία είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδάκι και μοιάζει απίστευτα μάλιστα στον μπαμπά Ετεοκλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ