Monica Bellucci: "Τον αγαπώ", λιώνει από έρωτα για τον Tim Burton - Η δημόσια εξομολόγηση της Ιταλίδας σούπερ σταρ του σινεμά (φωτό)

Η Monica Bellucci επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Tim Burton με μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα η 58χρονη Ιταλίδα σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό “Elle” μίλησε για τα συναισθήματά της για τον 64χρονο σκηνοθέτη και επισήμανε πως τον αγαπά και ότι είναι ευτυχισμένη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

"Αυτό που μπορώ να πω… είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα. Είναι μια από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή… Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπάω, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει”, τόνισε η Monica Bellucci, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Beetlejuice 2» (Σκαθαροζούμης), την οποία σκηνοθετεί ο Burton και έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στο Λονδίνο.

“Αγαπώ τον Tim και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τim Burton”, συνέχισε η Ιταλίδα ντίβα και κατέληξε: “Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό, οι ταινίες του Tim Burton μιλούν πολύ γι’ αυτό”.

Ο 64χρονος Burton και η Bellucci φωτογραφήθηκαν χέρι-χέρι στη Μαδρίτη τον Φεβρουάριο, με τη φωτογραφία να δημοσιεύεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών της Γαλλίας, τον Οκτώβριο του 2022, όταν η Bellucci απένειμε στον Burton το βραβείο Lumière του φεστιβάλ για το έργο ζωής του και τότε φαίνεται πως ξεκίνησε το ειδύλλιό τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ