Ο. Τζιόβας: ''Ο γάμος μου κράτησε μόνο 9 μήνες- δε θα ήθελα να κάνω ξανά τέτοια σχέση''

Ο Ορέστης Τζιόβας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Happy Day».

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο Happy Day του Alpha για τον γάμο και τον χωρισμό του, που ήρθε σύντομα.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 την αγαπημένη του Κατερίνα Φλώρου με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα, μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης. Ωστόσο, ο γάμος έληξε άδοξα και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Ωραία είναι, αν θέλεις, άμα δε θέλεις, δεν είναι. Άμα δεν θέλεις μετά τον άλλο, γίνονται τα πράγματα λίγο άσχημα. Εννιά μήνες μόνο κράτησε ο γάμος. Δεν θα ήθελα να κάνω πάλι μία τέτοια επισημοποίηση σε σχέση μου. Στενεύει τα όρια και περιορίζει», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Δείτε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: «Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με φίλους μου - Είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo, ερωτώμενος αν έχει δει αλλαγή.

Όπως είπε, βλέπει ότι έχει αλλάξει σε ένα σημείο η κατάσταση και ο άλλος σκέφτεται περισσότερο πώς θα φερθεί. Την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι έχει πέσει θύμα bullying σε νεαρή ηλικία.

Τέλος, ο Ορέστης Τζιόβας είπε μετά από σχετική ερώτηση, πως: «Έχω παίξει σε άδειο θέατρο, σε μία αίθουσα με 6 άτομα. Αξίζουν και αυτοί οι λίγοι θεατές αξίζουν να δουν το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ