18 ετών η πριγκίπισσα Αλεξία της Ολλανδίας: Το παλάτι δημοσιοποίησε τη νέα της φωτογράφηση και είναι καλλονή

Χρόνια πολλά στην πριγκίπισσα όμορφη κόρη της Βασίλισσας Μάξιμα!

Τα γενέθλιά της είχε χθες 26/6 η πριγκίπισσα Αλεξία, η όμορφη κοκκινομάλλα κόρη της βασίλισσας Maxima και του βασιλιά Willem-Alexander της Ολλανδίας.

Η πριγκιποπούλα που είναι το μεσαίο παιδί του βασιλικού ζεύγους έκλεισε τα 18 της χρόνια και με την αφορμή αυτή το παλάτι δημοσίευσε ένα πορτραίτο της, όπως άλλωστε συνηθίζεται.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την μεγάλη αδερφή της πριγκίπισσας Ariane (16 ετών) να φορά ένα λευκό φόρεμα με καφέ ζώνη και να κοιτά προς την κάμερα.

 

 

Να σημειωθεί ότι έχει ακόμα μια αδερφή την Amalia (19 ετών) η οποία και είναι η διάδοχος του βασιλικού θρόνου.

 

 

Το ολλανδικό βασιλικό παλάτι ανακοίνωσε επίσης τη Δευτέρα ότι ο βασιλιάς Willem-Alexander διόρισε την πριγκίπισσα Alexia, Ιππότη Μεγαλόσταυρο του Τάγματος των Ολλανδικών Λιονταριών και Ιππότη του Οικιακού Τάγματος του Χρυσού Λέοντα.

Έχει επίσης τώρα το δικό της προσωπικό πρωτόκολλο, το οποίο διαθέτει το εθνικό εθνόσημο στη μέση της σημαίας.

 

 

 

 

Η Alexia Juliana Marcela Laurentien, πριγκίπισσα του Orange-Nassau, γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 2005 στο HMC Bronovo στη Χάγη.

Παρακολούθησε το Christelijk Gymnasium Sorghvliet για τα πρώτα τέσσερα χρόνια της εκπαίδευσής της, πριν συνεχίσει στο United World College of the Atlantic (UWC Atlantic College) στο Llantwit Major στην Ουαλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ