Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Εύχονται δημόσια ο ένας στον άλλον για την επέτειο τους - Οι δύο αδημοσίευτες φωτό

Πάντα ευτυχισμένοι!

Έναν χρόνο πριν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πέλτζ.

Όμως, στις 24 Ιουνίου 2020 ο Μπρούκλιν είχε ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του.

Θέλοντας, λοιπόν, να μοιραστεί αυτό το όμορφο γεγονός ο Μπρόυκλιν έκανε μία δημόσια ανάρτηση στην οποία γράφει τα πιο τρυφερά λόγια στην Νίκολα.

Διαβάστε ακόμη: Ο μήνας του μέλιτος με σκάφος του Brooklyn Beckam & της πολυεκατομμυριούχου συζύγου του Nikola - Παρέα με τον κουνιάδο & την καλλονή φίλη του (φωτό)

Η φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι στην παραλία να ανταλλάζει ένα τρυφερό φιλί και η λεζάντα της ανάρτησης γράφει:

«Πριν από 3 χρόνια ζήτησα από την καλύτερή μου φίλη να με παντρευτεί. Ήταν τα πιο εκπληκτικά 3 χρόνια και είσαι τα πάντα για μένα. Ανυπομονώ να μείνουμε νέοι μαζί και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί. Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς εσένα, με κάνεις καλύτερο άνθρωπο και άντρα κάθε μέρα και ανυπομονώ να ξεκινήσω οικογένεια μαζί σου κάποια στιγμή. Ευτυχισμένα 3 χρόνια Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ».

Διαβάστε ακόμη: Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Γιορτάζουν οικογενειακά την πρώτη επέτειο του γάμου τους - Αγκαλιά η "νύφη" με την πεθερά! (φωτό)

Λίγες ώρες αργότερα και η ίδια η Νίκολα ανέβασε μία αδημοσίευτη φωτογραφία στο instagram της θέλοντας να μοιραστεί την μοναδική αυτή στιγμή.

"Σ'αγαπώ άγγελέ μου??? χρόνια πολλά αρραβώνων ?? Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή όχι δίπλα σου. Σε ευχαριστώ που είσαι ο άνθρωπος μου, έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη: Έξαλλη η Βικτώρια Μπέκαμ με τη νέα ''γυμνή'' εμφάνιση της νύφης της- Τι δεν φόρεσε η Nicola Peltz- χεράκι-χεράκι με τον σύζυγό της

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2022 ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ παντρεύτηκαν στη Φλόριντα.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα της οικογένειας Πελτζ μπροστά στον ωκεανό με την τελετή να κοστίζει περίπου 3,4 εκατομμύρια δολάρια και τους καλεσμένους να φτάνουν περίπου τους 600.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ