Ο Μίκι Μάους στα Χανιά με το Disney Dream κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 4.000 ατόμων! Έχει γκολφ, μπάσκετ, νεροτσουλήθρες (φωτό - βίντεο)

Σαν παραμύθι ...

Στο λιμάνι της Σούδας έδεσε νωρίς το πρωί της Κυριακής το κρουαζιερόπλοιο “Disney Dream” της εταιρίας Disney Cruise Line, μέρος της The Walt Disney Company.

Πρόκειται για το τρίτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας και το πρώτο της Dream-class.

 

 



disneycruise.com

Το ονειρικό κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει ένα γήπεδο μίνι γκολφ 9 οπών, μια πίστα πεζοπορίας, ψηφιακούς προσομοιωτές αθλημάτων, ένα γήπεδο μπάσκετ πλήρους μεγέθους που μπορεί να μετατραπεί για χρήση ως γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο βόλεϊ ή χώρος ποδοσφαίρου/πινγκ πονγκ. Υπάρχουν επίσης δύο μικρότερα αθλητικά γήπεδα και δύο χώροι για μικρότερα παιδιά.

Έχει συνολική χωρητικότητα 3.650 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των 950 ατόμων του πληρώματος. Περιλαμβάνει 11 καταστρώματα και 875 καμπίνες.

Επίσης το πλοίο διαθέτει το “The AquaDuck”, μια νεροτσουλήθρα μήκους 233 μέτρων.

 

 

 

 

Το φανταστικό αυτό κρουαζιερόπλοιο σύμφωνα με το zarpanews.gr,  ήρθε στα Χανιά από την Σαντορίνη ενώ στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να αναχωρήσει για τη Ρώμη!

Ονειρεύεστε ένα μαγευτικό ταξίδι σε στεριά και θάλασσα ή κρουαζιέρες σε εξωτικά νησιά? Κάντε μια ευχή και η Disney θα την πραγματοποιήσει. Στην Disney Cruise Line, οι ενήλικες γεμίζουν από ενθουσιασμό και ικανοποίηση ενώ τα παιδιά ζουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους. Οι οικογένειες ενώνονται με εμπειρίες που διαρκούν για μια ζωή. Υπάρχει κάτι το ξεχωριστό για όσους επιβιβάζονται σε κρουαζιερόπλοιο της Disney.



Μόνο οι δημιουργοί ονείρων στην Disney θα μπορούσαν να έχουν δημιουργήσει τόσο φανταστικές διακοπές που για να χωρέσουν χρειάζονται και στεριά και θάλασσα. Από τα ύψη της φαντασίας και της περιπέτειας στο Walt Disney World Resort μέχρι τους πλωτούς παράδεισους των Disney Magic, Disney Wonder ή του καινούργιου Disney Dream, η κρουαζιέρα με την Disney είναι ένα ταξίδι στην φαντασία που εκπλήσσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και έμπειρους ταξιδιώτες.

 

 

 

 

Πλοία

Το Disney Magic και το Disney Wonder είναι δύο από τα πιο ευφάνταστα πλοίο εν πλω και είναι όσο κλασσικά όσο και τα μεγαλύτερα πλοίο των περασμένων ετών. Τα πλοία διαθέτουν εκθαμβωτική διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, νόστιμες εμπειρίες γευμάτων μέρα και νύχτα και καμπίνες που είναι από τις πιο μεγάλες στην θάλασσα. Με διαχωρισμένες περιοχές δραστηριοτήτων για ενήλικες, έφηβους και παιδιά η  Disney Cruises έχει κάτι το ξεχωριστό αποκλειστικά για σας. Το Disney Dream και το Disney Fantasy είναι τα άλλα δύο μεγαλοπρεπή πλοία του στόλου της Disney Cruise Line. Έχουν στην διάθεσή τους 14 πανύψηλα καταστρώματα και περιλαμβάνουν 1.250 καμπίνες με χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει με άνεση τους 4000 επιβάτες. Όπως θα ήταν αναμενόμενο από την Disney, η κρουαζιέρες είναι ειδικά σχεδιασμένες για οικογένειες, συνδυάζοντας κομψότητα με βολικές εγκαταστάσεις και πινελιές μαγείας όπως και το πρωτοπόρο στην βιομηχανία κρουαζιέρων, το μαγευτικό AquaDuck που αποτελεί το πρώτο πάρκο νερού στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ