Ο Νεϊμάρ απάτησε την έγκυο σύντροφό του: Η δημόσια συγγνώμη του - Το γράμμα που ανάρτησε στο Instagram

Δείτε τι γράφει...

Ο Νεϊμάρ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την εγκυμονούσα σύντροφό του μετά από τα δημοσιεύματα για παράνομη σχέση του Βραζιλιάνου με την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος.

Λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ σχετικά με τους όρους που έχουν βάλει στη σχέση τους ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι (η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στη χώρα μας και κάνει διακοπές στη Μύκονο) και είναι έγκυος, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να απολογηθεί δημόσια για τις απιστίες του! 

Ανέβασε στο instagram μια κοινή φωτογραφία τους και έκανε δημόσια μια εξομολόγηση... 

Δείτε επίσης: Ο Νεϊμάρ, τρελάθηκε: Η 29χρονη καλλονή σύντροφός του, περιμένει παιδί - Κρατάει και φιλά την κοιλίτσα της (φωτό)

Σύμφωνα με το "Metropoles" ο Νεϊμάρ συνάντησε την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου (11/6).

Φαίνεται ότι οι δύο τους άρχισαν να έχουν επαφές κατά την διάρκεια του Μουντιάλ του Κατάρ, σε μία περίοδο όπου ο Βραζιλιάνος και η Μπρούνα περνούσαν κρίση ως ζευγάρι.

Εφόσον όλο αυτό βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από τη Μπρούνα μέσα από ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Βραζιλιάνος ανέβασε μία φωτογραφία με την σύντροφό του και ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Είδα πόσο εκτέθηκες, πόσο υπέφερες μέσα από όλα αυτά και πόσο πολύ θέλεις να είσαι δίπλα μου. Και εγώ δίπλα σου. Έκανα ένα λάθος. Όλα αυτά επηρέασαν έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Τη γυναίκα που ονειρευόμουν να μείνει δίπλα μου, τη μητέρα του παιδιού μου. Επηρεάστηκε ακόμα και η οικογένειά της.

Μπρου, έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη μου, για την περιττή έκθεση, αλλά αισθάνομαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Εάν ένα ιδιωτικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να δημοσιοποιηθεί".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ