Ελένη Ράντου: Τα γενέθλια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Θεσσαλονίκη - Η σπάνια φωτό με την κόρη τους

Η έκπληξη on stage! 

Στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε άλλη μία μεγαλειώδη συναυλία, γιόρτασε τα γενέθλιά του χθες ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, κλείνοντας τα 73 του χρόνια.

Ο καλλιτέχνης φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο τραγούδι κι έχει ξεκινήσει μια περιοδεία στην Ελλάδα, κάνοντας μεγάλες συναυλίες.

Η Ελένη Ράντου, μάλιστα, με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα, θέλησε να δημοσιεύσει μια σπάνια οικογενειακή τους φωτογραφία.

Η αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη μονάκριβη κόρη τους, Νικολέττα.

"Happy family birthday!!! Oικογενειακά – Συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!!!" έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Μάλιστα, η Ελένη Ράντου δεν έμεινε εκεί, αφού έκανε έκπληξη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, φέρνοντάς του τούρτα με κεράκια πάνω στη σκηνή!

Νωρίτερα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την τούρτα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η τούρτα γενεθλίων του καλλιτέχνη έγραφε πάνω: "Χρόνια πολλά σε σένα…". Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελένη Ράντου έγραψε: "Καλό καλοκαίρι.... επιτέλους!".

 

Να σημειώσουμε πως οι δυό τους είναι παντρεμένοι από το 1994 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ