Τopwoman η Ελένη Κωνσταντινίδου, συνιδρύτρια της Callista Crafts - Τα βραβεία, τα παιδιά & το success story (φωτό)

''Ιδρύσαμε την Callista Crafts με το όραμα να δώσουμε ζωή σε αξεσουάρ αναμφισβήτητης κομψότητας και εξαιρετικής ποιότητας'', λέει

 

Η Ελένη Κωνσταντινίδου, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Marketing από το Πανεπιστήμιο Webster της Γενεύης, είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Η δημιουργική της σκέψη και το ομαδικό της πνεύμα  στην Callista Craftsστο brand, στο οποίο είναι συνιδρύτρια, έχουν προσδώσει ένα φρέσκο, εναλλακτικό πνεύμα συμμετοχικότητας που αναδεικνύει την εταιρεία σε έναν ζωντανό οργανισμό.

Η Callista Crafts λειτουργεί σαν μία κοινότητα που υποστηρίζει και ενθαρρύνει την ατομική εξέλιξη μέσα από την ομαδική συνεργασία κι εστιάζει στις βασικές αξίες της βιωσιμότητας και της ηθικής μόδας.

Δείτε επίσης: Made in Greece τα Callista Crafts: Οι τσάντες που φτιάχτηκαν από Ελληνίδες & έγιναν παγκόσμια μόδα – Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν (φωτό)

Ένα αυθεντικό, ελληνικό success story, η Callista Crafts έχει σαν έδρα της την Αθήνα, όπου παράγει πολυτελή δερμάτινα αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες.

Απασχολεί συνολικά 40 άτομα, από τα οποία τα 25 εργάζονται στο εργαστήρι στην Κηφησιά. Η δομή της εταιρείας βασίζεται κυρίως στο όραμα και τις αξίες που μοιράζονται από κοινού όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, άνδρες και γυναίκες.

Εκεί, εξασκούν την τέχνη της χειροποίητης δημιουργίας, χρησιμοποιώντας μόνο άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.

Λεπτομέρειες και φινιρίσματα προσθέτουν σε κάθε αντικείμενο μοναδική γοητεία, ενώ οι συλλογές της Callista βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε 50 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

Πρίν λίγες ημέρες μάλιστα Σίλια Σιγαλού και Ελένη Κωνσταντινίδου- Αγιοστρατίτη γιόρτασαν μαζί με συνεργάτες, φίλους και πελάτες τα 10 χρόνια του δημοφιλούς label τσαντών και αξεσουάρ.

Η  Ελένη Κωνσταντινίδου, είναι μια σύγχρονη topwoman η οποία πριν από την εταιρεία της ασχολήθηκε αποκλειστικά με την ανατροφή των παιδιών της και τον άνδρα της. Όπως η ίδια εξηγεί για την Callista, «το όνομα προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη κάλλος και προέκυψε με γνώμονα την ελληνικότητα του brand αλλά και την ανάγκη να είναι εύηχο σε διεθνές επίπεδο».

Μάλιστα η ίδια τον Σεπτέμβριο του 2022 κέρδισε το βραβείο «Ελληνίδα Επιχειρηματίας – Δημιουργός brand» . 

Ποια είναι όμως πραγματικά η Eλένη Κωνσταντινίδου

Στο προφίλ της στο Linkedin αναφέρει τα εξής: 

''Εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια σε μια απαιτητική και δυναμική βιομηχανία, όπου η επιμονή και η αντοχή ήταν τα πιο πολύτιμα προσόντα που μπορούσες να έχεις για να είσαι επιτυχημένος.

Οι δεξιότητες προγραμματισμού και οργάνωσης, οι τεχνικές γνώσεις, η ισχυρή εφαρμογή και η παρακολούθηση δεν ήταν ωραία πράγματα, αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να τα βγάλεις πέρα σε ένα απρόβλεπτο περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία έχω συνειδητοποιήσει ότι το μέλλον ανήκει σε εκείνους που πραγματικά πιστεύουν στην ΟΜΟΡΦΙΑ των ονείρων τους.

Έτσι, ξεκινήσαμε μαζί με τη Σίλια Σιγαλού Κωνσταντινίδη την προσωπική μας επιχείρηση που υποστηρίζει την κινητοποίηση, την αυτοεκτίμηση & την καθημερινή κομψότητα των γυναικών ανεξάρτητα από τον καιρό, την εποχή του χρόνου, τις στιγμές της ζωής τους & το επάγγελμά τους.

Ιδρύσαμε την Callista Crafts με το όραμα να δώσουμε ζωή σε αξεσουάρ αναμφισβήτητης κομψότητας και εξαιρετικής ποιότητας.

Έχουμε το όραμα να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ (Αδιαμφισβήτητη πρωτοτυπία), ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ (Ανεπηρέαστο από τις εποχές), ELEGANT(Χαριτωμένο και κομψό), ΜΠΕΣΠΟΚ (Κατασκευασμένο στα μέτρα σας).

 

 

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και εμείς το κάνουμε αυτό δυνατό καθημερινά, σε κάθε εκδήλωση.

Για μένα ως άτομο αυτό ήταν μια πραγματική πρόκληση.

Η ισχυρή δέσμευσή μου στα αποτελέσματα, ο προσανατολισμός μου στους πελάτες και τους ανθρώπους με στηρίζουν στο να δημιουργώ σχέσεις και συνεργασίες win-win, οδηγώντας την Callista Crafts, πάντα, ένα βήμα μπροστά.

Η αίσθηση ότι δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα και ότι γνωρίζω ένα προς ένα όλα τα αξεσουάρ μας είναι συγκλονιστική.

Βρίσκω τον εαυτό μου να αναζητά συνεχώς νέες ευκαιρίες για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της εταιρείας για την επίτευξη των στόχων και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ