Θέλετε μισθό 127.000 ευρώ το χρόνο; Οικογένεια δισεκατομμυριούχων ζητά νταντά σκύλων - Άμεση πρόσληψη

«Ακόμα και ως κτηνίατρος, θα δυσκολευόσουν να βγάλεις αυτό το ποσό»

Δεν ακούγεται και τόσο δύσκολη δουλειά. Μια οικογένεια δισεκατομμυριούχων από τις ΗΠΑ με έδρα όμως το Ηνωμένο Βασίλειο έγινε viral μετά την αγγελία της για μια θέσης εργασία για μια νταντά σκύλου πλήρους απασχόλησης με μισθό 127.227 δολάρια το χρόνο, ή 127.000 ευρώ.

«Ο πελάτης μας αναζητά μια εξαιρετική και πολύ έμπειρη νταντά σκύλων για να παρέχει κορυφαία φροντίδα στα δύο αγαπημένα του σκυλιά», αναφέρει η περιγραφή της θέσης εργασίας στο LinkedIn. «Ψάχνουν πραγματικά για κάποιον που είναι κορυφαίος στον τομέα του και μπορεί να διασφαλίσει τη συνολική ευημερία, ευτυχία και ασφάλεια των σκύλων τους».

Η θέση, η οποία δημοσιεύτηκε από το πρακτορείο εύρεσης προσωπικού για τα νοικοκυριά Fairfax και Kensington, αναφέρει ότι το άτομο που θα επιλεγεί θα ζει με την οικογένεια στην περιοχή Knightsbridge στο Λονδίνο και «θα παρέχει απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή στα σκυλιά, αντιμετωπίζοντάς τα ως πολύτιμα μέλη της οικογένειας».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο προσλήψεων Τζορτζ Νταν, είναι η πρώτη φορά που το πρακτορείο δημοσιεύει μια θέση εργασίας για νταντά σκύλων και από τότε που αναρτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, έχει ήδη δει σχεδόν 400 υποψηφίους.

«Αυτός είναι ο πρώτος ρόλος που προσφέρουμε στο είδος. Ο μισθός που συνδέεται με αυτόν είναι αρκετά πρωτόγνωρος», δήλωσε ο Νταν στο Kennedy News, σύμφωνα με τη New York Post. «Ακόμα και ως κτηνίατρος, θα δυσκολευόσουν να βγάλεις αυτό το ποσό».

«Οι πελάτες είναι δισεκατομμυριούχοι που αναζητούν τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατηγορία τους, οπότε όταν πρόκειται για τα σκυλιά τους, πληρώνουν ευχαρίστως», συνέχισε ο υπεύθυνος προσλήψεων. «Όταν τα χρήματα δεν αποτελούν αντικείμενο, οι άνθρωποι θέλουν το καλύτερο, και προσελκύεις τον καλύτερο με τον καλύτερο μισθό».

Σύμφωνα με την αγγελία εργασίας στον ιστότοπο προσλήψεων, η νταντά θα πρέπει να επιβλέπει τη φαρμακευτική αγωγή όλων των σκύλων και τη μεταφορά τους σε ραντεβού, καθώς και να αναπτύσσει ένα πρόγραμμα άσκησης χρησιμοποιώντας «τεχνικές θετικής ενίσχυσης για τη διατήρηση και την ενίσχυση της εκπαίδευσής τους».
Σύμφωνα με την αγγελία, όποιος προτίθεται να υποβάλει αίτηση θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να «εργάζεται ακανόνιστες ώρες, συμπεριλαμβανομένων των απογευμάτων, των Σαββατοκύριακων και των αργιών, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σκύλων μας και το πρόγραμμα της οικογένειάς μας».

Για τη θέση αναζητείται επίσης ένας υποψήφιος που να έχει «την ικανότητα να χειρίζεται ευαίσθητες πληροφορίες με απόλυτη διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα».

Σύμφωνα με τον Νταν, προσφέρονται έξι εβδομάδες διακοπών το χρόνο, αλλά δεν είναι πάντα εγγυημένες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ