Αυτά τα 3 ζώδια χωρίζουν το καλοκαίρι - Θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ ...

Αχ καημένοι κι εσείς...

Φίλε ή φίλη μας, προμηθεύσου χαρτομάντιλα, γιατί το φετινό καλοκαίρι τα άστρα σε έχουν... ξεχασμένο. Δύσκολα τα πράγματα για σένα και τη σχέση σου και ο χωρισμός μάλλον θα σε ρίξει στα πατώματα...

Ας δούμε σύμφωνα πάντα με το astrology.gr, ποια είναι αυτά τα ζώδια:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 10 Ιουλίου, περιμένεις να περάσει ο Άρης στο ζώδιό σου, για να ρετάρεις... Αλίμονο όμως! Προτού προλάβεις να χαρείς, σου κλέβει το χαμόγελο ο Κρόνος απέναντί σου, που τουλάχιστον σε εσένα του α' δεκαημέρου δεν έχει φερθεί σαν κύριος... Ούτε πρόκειται κιόλας... Κάνεις-κάνεις υπομονή, τρως στη μάπα διάφορες συμπεριφορές από το έτερο ήμισυ, δε μιλάς... Λες "ΟΚ" είναι δύσκολες οι σχέσεις, ως πότε όμως; Το τραγελαφικό του πράγματος είναι ότι υπάρχει περίπτωση αυτό να σε παρατήσει γιατί δεν έχει την συμπαράσταση και την κατανόησή σου σε όλα αυτά που τραβάει. Ε, όχι... Όταν φτάσει ο Άρης προς τις 26 μοίρες, κάπου γύρω στις 21-22/8, τότε θα βρει απέναντί του τον Ποσειδώνα κι εσύ του γ' δεκαημέρου να καταλάβεις ότι το ταίρι σου σε δούλευε ψιλό γαζί ή διέψευσε τις προσδοκίες σου. Οπότε, πάλι καταλήγεις στο ίδιο αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Εσύ, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, από τις 10/7-27/8 θα έχεις τον Άρη απέναντί σου. Να μας πεις "ναι, εντάξει, θα τσακώνομαι με τον καλό ή την καλή μου...". Δίκιο έχεις, μόνο που δεν θα είναι απλοί τσακωμοί, από αυτούς που μετά τα ξαναβρίσκεις και όλα καλά. Βλέπεις τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Ποσειδώνας πάνω σου, αφ' ενός εσένα του α' δεκαημέρου σε προβληματίζει πολύ και ενδεχομένως να έχεις μετανιώσει κιόλας για κάποιες επιλογές σου, οπότε ένας καβγάς μπορεί να αποτελέσει αφορμή για χωρισμό, αφ' ετέρου ο Ποσειδώνας, αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο σε θέλει στον κόσμο σου και με θολά όρια (άρα και εύκολο στο να παραστρατήσεις). Για πες τώρα! Πόσο απίθανο είναι, με τον Άρη να σε τσιγκλάει συνεχώς, να χωρίσεις εφέτο...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Το καμπανάκι του κινδύνου χτυπάει για σένα των τελευταίων ημερών, με την επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δηλαδή, απέναντί σου.
Ναι, πίκρα, το ξέρουμε, το έχουμε ξαναπεί... Όσο ο "σκοτεινός ιππότης" βρίσκεται εκεί τόσο πιο πιθανός είναι ο χωρισμός. Βλέπεις, εμφανίζονται αξεπέραστα προβλήματα, που έχουν μαζευτεί με τον καιρό και δεν χώνονται κάτω από το χαλί. Πιθανή είναι μια οριστική ρήξη γύρω στις 10/7 και μετά γύρω στις 21/7... όπου και φαίνεται ότι οι αποφάσεις δεν είναι δικές σου, αλλά της άλλης πλευράς και δύσκολα θα παρθούν πίσω. Οπότε... δεν αποκλείεται να βρεθείς να τραγουδάς μόνος το "ένα καλοκαίρι η αγάπη χάθηκε".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ