Μάρω Λεονάρδου: ''Θα μείνω στην ιστορία για το κ#λ@ράκι - Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε διάσημο το σαρδάμ μου'' (βίντεο)

Η Μάρω Λεονάρδου στο «Στούντιο 4».

Για ένα από τα πιο viral σαρδάμ που έχουν ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση μίλησε η δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια Μάρω Λεονάρδου.

 

 

Η Μάρω Λεονάρδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το επικό σαρδάμ που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια σε εκπομπή που παρουσίαζε στο Mega.

 

 

Τότε, η Mάρω Λεονάρδου φιλοξενούσε στην εκπομπή της τον μετεωρολόγο του σταθμού, Θοδωρή Κολυδά, και θέλοντας να τονίσει το γεγονός πως φεύγει το κρύο και ζεσταίνει πλέον ο καιρός, επιχείρησε να χρησιμοποιήσει μία γνωστή φράση -«να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας»-, ωστόσο, αντί για «κοκαλάκι», είπε «κωλαράκι», κάτι που έγινε viral τότε στις σατιρικές εκπομπές και ακόμα μέχρι σήμερα συγκαταλέγεται στα πιο αστεία σαρδάμ της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Μάρω Λεονάρδου: «Σοκαρίστηκα όταν η κόρη μου έμεινε έγκυος στα 16 της - με τον πρώην άντρα μου είμαστε οικογένεια» (βίντεο)

 

 

Το βίντεο έχει αναρτήσει και ο ίδιος ο Θοδωρής Κολυδάς στο κανάλι του στο youtube, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα: «Η Μάρω για να σπάσει λίγο τον πάγο του δελτίου έκανε το παρακάτω σαρδάμ και αντί να πει ''ε, λίγο να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας'', της ξέφυγε το συνηθέστερο ''να ζεσταθεί το κωλαράκι μας''».

 

 

«Γι’ αυτό θα μείνω στην ιστορία. Ήταν 5:50 το πρωί, το λέω, και εκείνη την ώρα καταλαβαίνω τι έχω πει και λέω ''εντάξει τώρα, την έχεις κάνει, ψύχραιμα, συνεχίζουμε''. Δεν ακούω και τίποτα από το κοντρόλ, καμία αντίδραση, 5:50 το πρωί όλοι κοιμούνται, δεν έχουν ακούσει τίποτα, λέω ''τη γλίτωσα''», είπε η ίδια στην ΕΡΤ.

«Περνάνε 15 μέρες, με παίρνει η κολλητή μου και μου λέει: να σου πω, έχεις πει εσύ στον αέρα ''κωλαράκι;''. Της λέω ''Εγώ; Πού το άκουσες;''. Μου λέει ''μα βάλε Λαζόπουλο να δεις''. Γιατί κάποιοι έξυπνοι, αλλά δεν πειράζει, τη δουλειά τους έκαναν, έπαιρναν τα βίντεο και τα έδιναν στις χιουμοριστικές εκπομπές», συμπληρώνει η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ