Μαίρη Συνατσάκη: Τι φόρεσε τα MAD VMA 2023; - Το super καλοκαιρινό φόρεμα από Project Soma (φωτό - βίντεο)

Έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω.

Τα Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν χθες για ακόμη μια χρονιά στο ολυμπιακό στάδιο Tae Kwon Dο με μεγάλη επιτυχία.

Εκεί το κοινό παρακολούθησε μοναδικές εμφανίσεις τόσο από καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία στο τραγούδι όσο και από νεότερους καλλιτέχνες που όμως έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους.

Μεταξύ των καλεσμένων που βρέθηκαν στα MADVMA 2023 για να απονείμουν κάποιο βραβείο βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη. 

 

 

 

Στην ανάρτησή της στο Ιnstagram η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έγραψε:'' 20 χρόνια MAD VMAs και ήμουν εδώ από την 2η απονομή. Κάντε τα μαθηματικά… • δεν κερδίσαμε με τον @fipsterr αλλά κλέψαμε ένα βραβείο για την πόζα • έχω μαζί το Αλικακι μου γιατί είναι η δική μου παντοτινή babysister @alikiinworderland • έβαλα το πορτοκαλοκόκκινο τελικά το Project SOMA • με έβαψε όπως πάντα η @gogo_nikiforaki • με χτένισε ο τρελός μου καλλιτέχνης @stefanos.vasilakis • με το styling φυσικά και εβαλε το χερι του ο @arisgeorgiadis • α ρε MAD…''. 

Δείτε επίσης:  Ελένη Φουρέιρα - Έλενα Παπαρίζου: Το καυτό φιλί στο στόμα - Η εκρηκτική εμφάνιση στα Mad VMA (βίντεο)

Φέτος ήταν και η ίδια υποψήφια στην κατηγορία «Viral Hero», μαζί με τον φίλο της Fipster και παρότι δεν κέρδισαν το βραβείο «έκλεψαν» ένα για να φωτογραφηθούν.

 

 

To σύνολο από project soma

Για την λαμπερή βραδιά η νέα μανούλα επέλεξε ένα σύνολο από Project Soma.  Nα σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο brand , το δημιούργησε μαζί με την φίλη της Αθηνά Οικονομάκου. 

Φέτος ήταν και η ίδια υποψήφια στην κατηγορία «Viral Hero», μαζί με τον φίλο της Fipster και παρότι δεν κέρδισαν το βραβείο «έκλεψαν» ένα για να φωτογραφηθούν.

 

mairiboo_354927821_252264857434943_2617161782091155550_n.jpg

Όπως θα δείτε φόρεσε μια πορτοκαλί φούστα με ασορτί τοπ. Το σύνολο είναι άκρως καλοκαιρινό και μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Βγαίνει σε δύο χρώματα και η τιμή της φούστας είναι 180,00 € και του τοπ 120,00 €

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ