Ο διάσημος Nobu έρχεται στην Αθήνα και μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων στο Matsuhisa Athens!

Πρέπει οπωσήποτε να πάτε

Ο διακεκριμένος chef Nobu Matsuhisa, η μαγειρική ιδιοφυΐα που έχει κατακτήσει την παγκόσμια γαστρονομία και συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την ανεξάντλητη δημιουργικότητά του, επιστρέφει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Matsuhisa Athens για το φετινό Nobu Food Festival.

Από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, οι επισκέπτες του Matsuhisa Athens θα μυηθούν σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι που συνδυάζει αριστοτεχνικά όλες τις αισθήσεις, απολαμβάνοντας special dishes με τις εκλεπτυσμένες Nobu style τεχνικές. Το Umi Bar θα προσφέρει signature
cocktails και premium spirits,
που θα συνοδεύουν ιδανικά τα γεύματα, ενώ η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ενισχύεται με τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης από την όμορφη βεράντα του εστιατορίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matsuhisa Athens (@matsuhisa_athens)

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival, ο διάσημος chef θα βρίσκεται στο Matsuhisa Athens για να υποδεχθεί τους επισκέπτες με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και να μοιραστεί μαζί τους την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσετε μαζί του, θα ανακαλύψετε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του και θα εμπλουτίσετε τη γνώση σας για την κουλτούρα της γαστρονομίας. Αν αναζητάτε μια πραγματικά πολύτιμη ανάμνηση, τα υπογεγραμμένα αντίτυπα των βιβλίων του Nobu θα είναι κάτι που θα κρατήσετε για πάντα.

Αν είστε λάτρης της γαστρονομίας του Nobu Matsuhisa ή αν απλά θέλετε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φαγητού, πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης εξυπηρέτησης, το Nobu Food Festival στο Matsuhisa Athens αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανακαλύψετε και να απολαύσετε τη μαγεία των πιάτων του διάσημου chef Nobu.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ