Η Αφροδίτη Λιάντου για τη Γη της Ελιάς, τον Ανδρέα Γεωργίου & τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη - "Γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά & άργησε αρκετά να προχωρήσει" (βίντεο)

«Ο Ανδρέας Γεωργίου ήθελε να συνεργαστούμε και με πήρε τηλέφωνο όταν τελείωσα τις σπουδές μου»

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, τα δημοσιεύματα αλλά και πώς αντέδρασε η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια όταν έμαθε για τη σχέση της.

 

 

 

 

aphrodite_liantou_341552538_609561804552904_3587014120436413847_n.jpg

Η Αφροδίτη Λιάντου είπε στην Μπέττυ Μαγγίρα που ήταν καλεσμένη:
«Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά. Άργησε αρκετά να προχωρήσει. Ένα χρόνο και κάτι. Είχαμε ωραία χημεία όταν παίζαμε μαζί. Ενώ δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί κάναμε τις πιο δύσκολες σκηνές. Είχαμε ξυλοδαρμούς, πνιγμούς κλπ. Είχαμε μια οικειότητα, μια εμπιστοσύνη, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Ένα χρόνο δεν το πολύ λέγαμε. Σίγουρα υπήρχε ο φόβος που ήμασταν στην ίδια δουλειά, αλλά δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι που όταν είμαστε σπίτι θα συζητήσουμε πολύ για τη δουλειά. Είμαστε πιο ήσυχη, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ούτε ζήλειες».

 

 

Και σε άλλο σημείο, τόνισε: «Η μαμά μου ήταν θετική για τον Αλέξανδρο. Τον συμπαθεί άπειρα. Τον συμπαθούσε πριν καν είμαστε μαζί. Μου έλεγε “τι ωραία που παίζει αυτός”. Δεν μου είχε πει ποτέ κάτι, απλά μου έλεγε να προσέχουμε να μην το λέμε αριστερά και δεξιά, να προσέχετε που είστε...».

Όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς της είπε για τα δημοσιεύματα που διαβάζει κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή: «Έχω διαβάσει ότι ήσουν έγκυος και ότι θα σας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου», τότε η νεαρή ηθοποιός, είπε:

«Δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν όλα αυτά. Δεν ξέρω, πραγματικά. Γιατί δεν υπάρχει και κάτι να πεις ότι ίσως… Ούτε καν. Εντάξει, εγώ γελάω με αυτά. Τώρα, πώς θα μας πάντρευε η Άντζελα Γκερέκου, δεν ξέρω… Πώς είμαι έγκυος, δεν έχω ιδέα πώς βγήκαν αυτά. Δεν απαντάω σε αυτά, ούτε παίρνω τηλέφωνα, ούτε διαψεύδω, δεν ασχολούμαι»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ