Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Εύχεται στον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη με την πιο γλυκιά φωτογραφία - "Μας λείπεις & σε αγαπάμε πολύ"

Ιδαίτερη ανάρτηση με το γιο τους ...

Τη Γιορτή του Πατέρα γιορτάζουμε την Κυριακή 18 Ιουνίου. Πολλοί είναι οι celebrities που ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στα social media σχετικά posts με αφιερώσεις αλλά και μηνύματα γεμάτα νόημα για αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Διαβάστε ακόμη: Γιορτή του Πατέρα: Γέμισαν υπέροχες ευχές τα social media των celebrities - Οι τρυφερές αναρτήσεις από άκρη σε άκρη (φωτό)

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και πατέρα του παιδιού της, Νίκο.

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση ανέβασε σε στόρι στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της από την παραλία. Ο Βύρωνας Βασιλειάδης περπατά στην παραλία μαζί με τον γιο του. Πατέρας και μικρός φορούν πολύχρωμα μαγιό.

ΔΙαβάστε ακόμη: Ημέρα του Πατέρα και για στους Βασιλιάδες! Το παλάτι εύχεται στους royal μπαμπάδες - Η φωτό με τον πρίγκιπα Χάρι που σχολιάστηκε

Η ίδια γράφει «O μπαμπάς μας, τοι πιο όμορφο χαμόγελο, η πιο ζεστή αγκαλιά και η πιο αγνή καρδιά της οικογένειάς μας. Μας λείπεις σήμερα και σε αγαπάμε πολύ!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ