Όλα τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας στις αποχρώσεις του ροζ: Η Λετίσια, η πεθερά της, Βασίλισσα Σοφία, η διάδοχος Λεονόρ & η μικρή πριγκίπισσα Σοφία (φωτό)

Πόσο υπέροχες ποια;

Στη Μαδρίτη βρέθηκε σύσσωμη η βασιλικη οικογένεια της Ισπανίας. 

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα Σοφία, ο Βασιλιάς Φίλιπος με τη γυναίκα του Βασίλισσα Λετίσια και τις δύο κόρες τους, πριγκίπισσα Λεονόρ και πριγκίπισσα Σοφία εθέαθησαν στην εκκλησία Asuncion de Nuestra Señora στον δήμο Aravaca.

 

 

 

 

Όλα τα θηλυκά μέλη της μοναδικής αυτής οικογένειας έδειχναν φανταστικά! Φυσικά, δε γινόταν να μη σχολιάσουμε τα looks τους.

 

 

Η Βασίλισσα Σοφία φόρεσε ένα λιλά σακάκι με πολύχρωμα λούλουδια με λευκή μπλούζα από μέσ ακαι μαύρο παντελόνι. Για αξεσουάρ επέλεξε ένα κρεμαστό κολιέ και χρυσά δαχτυλίδια.

Η Βασίλισσα Λετίσια επέλεξε για την περίσταση ένα φαρδύ λευκό υφασμάτινο παντελόνι με μία baby pink κοντομάνικη μπλούζα με εξίσου φαρδύ μανίκι. Ολοκλήρωσε το look της με ελαφρύ μακιγιάζ και διακριτικά αξεσουάρ.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Absolutely stunning! Η Βασίλισσα Λετίσια με το απόλυτο blue - gray φόρεμα - Το συνδύασε με ασορτί γόβες (φωτό)

Η πριγκίπισσα Λεονόρ (17 ετών) έκανε μία εμφάνιση με floral dress που έφτανε μέχρι τους αστραγάλους. Φόρεσε παπούτσια με χαμηλό τακούνι ενώ κράτησε ένα nude πορτοφόλι. 

 

 

Το μικρότερο μέλος της royal family, η πριγκίπισσα Σοφία (16 ετών), έβαλε ένα φουξ jumpsuit δίνοντας της μία πολύ κομψή εμφάνιση. Το συνδύασε με φλατ παπούτσια και μπεζ πορτοφόλι. 

 

 

Το κοινό στοιχείο που θα λέγαμε ότι είχαν όλες οι royals είναι το hairstyle! Απέφυγαν να πιάσουν κάποιο χαμηλό ή ψηλό κότσο κι έτσι προτίμησαν να αφήσουν τα μαλλιά τους αέρινα πέφτοντας ελαφρά στους ώμους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ