Στην Αντίπαρο ο πρώην πλανητάρχης, Μπαράκ Ομπάμα: Τον φιλοξενεί ο καλός του φίλος, Τομ Χανκς - Σε ποια ταβέρνα του νησιού έφαγαν ; (βίντεο)

Όσο και να θέλουν να κρυφτούν ...

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία τουλάχιστον 30 Αμερικανών πρακτόρων, ο πρώην πλανητάρχης και η σύζυγος του, πέρασαν με το πλοίο της γραμμής από την Πάρο στην Αντίπαρο.

Το ζεύγος Ομπάμα αφίχθη στην Πάρο με ιδιωτική πτήση και θα φιλοξενηθεί στη βίλα του Τομ Χάνκς με τον οποίο συνταξίδευαν, αναφέρουν πληροφορίες.

Οι καλεσμένοι του ζεύγους Χανκς, θα μείνουν στην Αντίπαρο μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουνίου, καθότι δυο μέρες μετά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει προγραμματίσει να παραβρεθεί στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

obamaparos

Συγκεκριμένα, στοχαστές, ερευνητές και ακτιβιστές από ένα ευρύ φάσμα κλάδων θα συγκεντρωθούν στο SNF Nostos Conference 2023 για να συζητήσουν την πρόοδο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων, και μεταξύ άλλων, για θέματα, όπως η μοναξιά και οι επιπτώσεις της στην ψυχική υγεία, ο ρόλος της τέχνης, της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης, η σημασία των κοινωνικών δομών, καθώς και η ψυχική υγεία των νέων ανθρώπων αλλά και ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Συμμετέχουν ομιλητές, όπως η συνιδρύτρια του Bring Change to Mind, Glenn Close, η ιδρύτρια του MindUP, Goldie Hawn, ο συνιδρυτής του March For Our Lives, David Hogg, ο κριτικός αρχιτεκτονικής, Michael Kimmelman, ο παιδοψυχίατρος και ιδρυτής του Child Mind Institute, Harold S. Koplewicz, και ο ψυχίατρος, Sander Markx.

Το ΙΣΝ έχει την τιμή και χαρά να υποδεχθεί τον Πρόεδρο Barack Obama στο φετινό SNF Nostos Conference. Ο Barack Obama επιστρέφει για δεύτερη φορά στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), από όπου μίλησε το 2016 κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνoύς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του. 

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα: snf.nostos.org

 

 

H στενή φιλία με το ζεύγος Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον

Τα ζεύγη Χανκς και Ομπάμα δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν μαζί διακοπές καθώς συνδέονται με στενή φιλία.

Πριν από τέσσερα χρόνια, στην τελευταία εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αστειεύτηκε σχετικά με τις διακοπές που είχε κάνει στη Γαλλική Πολυνησία με τη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την Όπρα. «Κι εγώ και η Όπρα νευριάσαμε και αναρωτηθήκαμε; Εκεί έχει οδηγηθεί ο κόσμος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να μην μπορούμε, δηλαδή, να πάμε διακοπές με το σκάφος ενός δισεκατομμυριούχου στην Ταϊτή με έναν πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να το μάθει κανείς;».

Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει και αστεία περιστατικά που έζησε στο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους εξίσου διάσημους παραθεριστές.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τομ Χανκς έγινε συγγραφέας: Το πρώτο βιβλίο του διάσημου ηθοποιού - Μιλάει για την βιομηχανία της ψυχαγωγίας

«Αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατο και να εξερευνήσουμε την περιοχή, αλλά εγώ πήρα το χειρότερο. Οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών πήραν όλα τα καινούργια φανταχτερά ποδήλατα, με δερμάτινες σέλες. Κι έφυγαν όλοι. Ο πρώην πρόεδρος, η Όπρα. Κι έμεινα εγώ πίσω με ένα ποδήλατο με το οποίο δεν μπορείς να μοιράσεις ούτε εφημερίδες».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τα ζεύγη Χανκς - Ομπάμα έφαγαν στην ψαροταβέρνα "Παντελής" στην Αντίπαρο.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια βίλα στην Αντιπάρο, ένα νησί που αγαπούν να επισκέπτονται. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια θα λέγαμε έχει αναδειχθεί ακόμη περισσότερο, καθώς προσκαλούν υψηλές προσωπικότητες στον ελληνικό αυτόν τόπο. Από φίλους και συγγενείς μέχρι εκλεκτές διασημότητες όπως ο Μπαράκ Ομπάμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ