Βάσια Κωστάρα: Παραδίδει μαθήματα στιλ καλεσμένη σε πολιτικό γάμο! - Το maxi πουά φόρεμα που "έκλεψε" την παράσταση (φωτό)

Τέλειο σύνολο ...

Η Βάσια Κωσταρά, μία από τις αγαπημένες σχεδιάστριες του ελληνικού κοινού, που μας δίνει καθημερινά έμπνευση μέσα από τις εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν εχθές καλεσμένη σε ένα πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Αθήνας και ήταν φυσικά η πιο καλοντυμένη παρουσία. 

Τα πουά φόρεμα της Βάσιας Κωσταρά
Να πούμε ότι ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος γάμος όπως φαίνεται για τη Βάσια, μιας και η νύφη είναι ένα από τα μέλη του Vassia Kostara brand. Οπότε όλοι οι στενοί συνεργάτες της εταιρίας βρέθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, για να τιμήσουν το ζευγάρι με την παρουσία τους. Η Βάσια εμφανίστηκε με ένα maxi φόρεμα από τη νέα της συλλογή, με ανάλαφρο ύφασμα και τέλεια πουά print σε κλασικό navy blue χρώμα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει βαθύ ντεκολτέ και ανάλαφρα μανίκια, ενώ το τελείωμά του είναι πιο θηλυκό, με χαριτωμένα βολάν. Το item αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο ακριβώς γιατί ενώ από τη μία είναι ένα διαχρονικό φόρεμα, από την άλλη έχει αυτές τις σύγχρονες πινελίες που το κάνουν πολύ sexy. H Βάσια το συνδύασε με λευκό clutch τσαντάκι, χρυσά κοσμήματα σε layering αλλά και ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια.

vassia_kostara-(10).jpg

Διαβάστε ακόμη: Βάσια Κωσταρά: Άκρως αποκαλυπτική & σέξυ στις Κάννες - Το μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και βαθύ ντεκολτέ (φωτό)

Αλλά και τα σύνολα των υπόλοιπων καλεσμένων αλλά και της νύφης ήταν φυσικά από τη Βάσια Κωσταρά. Ένα μαύρο φόρεμα με cut outs, ένα beige σύνολο με παντελόνι και corset top, αλλά και το bridal φόρεμα της νύφης με το one shoulder εντυπωσιακό μανίκι με τα λευκά λουλούδια ήταν τα καλύτερα σύνολα που ξεχώρισαν από το "φωτογραφικό άλμπουμ" που ανήρτησε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ