Λένα Αρώνη: «Θαυμάζω τις γυναίκες που λένε ότι δεν τις πειράζει που περνάει ο χρόνος» (βίντεο)

Η Λένα Αρώνη σε μια απάνια συνέντευξη μιλά για την πολυετή διαδρομή της ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολιτιστικών εκπομπών.

Η Λένα Αρώνη, σε μια σπάνια συνέντευξή της, μας μίλησε για την πολυετή διαδρομή της ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολιτιστικών εκπομπών, αλλά και για την οικογενειακή ζωή και τη σχέση με τις 3 κόρες της.

«Ήθελα από πολύ μικρή να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα και τελικά έκανα ακριβώς αυτό που είχα φανταστεί. Θυμώνω με την νοοτροπία κάποιων που σχολιάζοντας την πορεία μου, λένε ‘’έλα μωρέ… στη δημόσια τηλεόραση είναι, τα έχει όλα λυμένα’’. Μου γίνονται κατά καιρούς προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια αλλά όταν λες μια φορά ‘’όχι’’, δυο φορές ‘’όχι’’. Αυτό που κάνω το αγαπώ πολύ και έχω δώσει όλη μου την ψυχή» είπε χαρακτηριστικά.

Η Λένα Αρώνη παρουσιάζει την εκπομπή «Art Week» κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2 στις 21:00.

«Κλείνω πολλά χρόνια στη δουλειά και φέτος σκεφτόμουν στο τέλος της σεζόν να κάνω ένα πάρτι. Είμαι καλή φίλη για τους λίγους φίλους που έχω. Δεν βοηθάει και η δουλειά μας γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική. Δεν με προσδιορίζει μόνο η δουλειά μου. Από τη στιγμή που έγινα μαμά είμαι και πολύ ‘’Λένα’’ και πολύ ‘’Αρώνη’’. Έχω πασχίσει και για τα δύο».

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν έζησε φοιτητική ζωή και όπως λέει, όταν ήταν φοιτήτρια στη Νομική, η Σόλωνος δεν την είδε και καφέ δεν έχει πάει ακόμα να πιει.

«Λέω ‘’μπράβο’’ στον εαυτό μου και ειδικά τώρα που τα χρόνια της πορείας μου δείχνουν κάτι. Λέω πολλά ‘’μπράβο’’ και στα παιδιά μου. Έχω πολύ καλή σχέση με τις κόρες μου γιατί είμαι πολύ της συζήτησης, αλλά υπάρχει διαφορά στην ηλικία και σε κάποια πράγματα χανόμαστε και βρισκόμαστε. Λατρεύω τις κόρες μου αλλά δεν θέλω να γαντζωθώ από πάνω τους και να τις βάλω να κάνουν πράγματα που δεν έκανα εγώ».

Διαβάστε ακόμη: ΕΡΤ2 - Η Μαρίζα Ρίζου στην εκπομπή «Art Week» με τη Λένα Αρώνη

Όπως λέει, θαυμάζει τις γυναίκες που λένε ότι δεν τις πειράζει που περνάει ο χρόνος.

«Εμένα με πειράζει και δεν έχει να κάνει με τον ναρκισσισμό αυτό. Θέλω περισσότερο χρόνο για εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν θέλω να περιμένω μόνο τις διακοπές και να πηγαίνω εκδρομές στα γεράματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ