Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όσα είπε για το διαζύγιο της - ''Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους, δεν έχω κάτι να κρύψω''

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την ανάγκη να αποτραβηχτεί από την δημοσιότητα και για τον χωρισμό της

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που μίλησε για το διαζύγιο της, την δημοσιότητα και το τραγούδι.

Για τις ερωτήσεις που δέχεται για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν τα ίδια πράγματα που συμβαίνουν σε όλους. Τα ίδια συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός.

Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι μια αλλαγή.

Περνάς σίγουρα  μια στιγμή αμφισβήτησης. Νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως είχες ονειρευτεί».

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Ζουγανέλη: Εντοπίστηκε με το Νίκο Συρίγο στον ίδιο χώρο - Δείτε το βίντεο

Και συνέχισε: «Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω γιατί αυτό είναι το όμορφο της ζωής ότι μέσα από όλες αυτές τις ψιλοαναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Και όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους συμβαίνει και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους.

Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο».

«Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα κάνω παιδί»

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι την φοβίζει η έκθεση χωρίς πραγματικό λόγο και ενοχλείται όταν βλέπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δίνονται ερμηνείες στο πώς μπορεί να αισθάνεται.

Για τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τις δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια ανέφερε ότι «μιλάει. Τι να κάνω; Δεν μπορώ να τον φιμώσω. Από την άλλη μπορώ να δεχθώ ότι ο πατέρας μου έχει πει κάποια πράγματα μέσα στη διάρκεια αυτών των χρόνων που αυθόρμητα τα είπε γιατί είναι αυθόρμητος και τέλος πάντων έχουν πάρει πολύ μεγάλη έκταση.

Αλλά όταν κάνει ένας άνθρωπος ένα λάθος, ένα ατόπημα δεν το συνεχίζουμε  εσαεί», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Θέλω να πω δεν μπορούμε να φτάνουμε το 2023 που παλεύουμε για τα δικαιώματα των γυναικών και λέμε σεβασμός να πηγαίνουνε φωτορεπόρτερ – δεν ξέρω πως λέγονται τέλος πάντων – δημοσιογράφοι να τρέχουν από τον πατέρα μου και να λένε: Απομακρυνθήκατε από το να γίνετε παππούς; Ε, είναι λίγο ντροπιαστικό για μια γυναίκα», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ