Βικτόρια Μπέκαμ: Με μεταξωτές πιτζάμες στο νέο της make up tutorial - "Μη φοβάστε το χρώμα" (βίντεο)

Αυτές τις μέρες η σχεδιάστρια βρίσκεται στο Τόκυο με την οικογένεια της

«Mην φοβάστε το χρώμα» προτρέπει τις followers της στο Instagram η Βικτόρια Μπέκαμ, στο τελευταίο της make up tutorial, ενώ βρίσκεται στο Τόκιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η σχεδιάστρια φόρεσε ένα ζευγάρι μεταξωτές πιτζάμες με το μονόγραμμα της, από τη δική της σειρά μόδας. Οι υπέροχες πιζάμες, που βγαίνουν σε δύο χρώματα, και συνοδεύονται από επίσης μεταξωτή μάσκα ύπνου κοστίζουν 390Ε και θα τις βρεις στο e-shop της.

Στο νέο της tutorial η Βικτόρια, μιλώντας απευθείας στην κάμερα, δημιούργησε ένα “δραματικό” make up, χρησιμοποιώντας μια λαμπερή παλέτα μακιγιάζ.

Μιλώντας για το προϊόν, από τη σειρά μακιγιάζ, της είπε: «Είναι τόσο φρέσκο και σωστό, ενόψει του καλοκαιριού».

Συνέχισε εξηγώντας πώς φορούσε το προϊόν πάνω και κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων της, την ίδια στιγμή που άπλωνε το eye liner προς τους κροτάφους.

Διαβάστε ακόμη: Βικτόρια Μπέκαμ: Παραδίδει μαθήματα στυλ με το τέλειο color blocking - Που θα βρείτε το αποκαλυπτικό ρούχο (φωτό)

Η πρώην Spice Girl στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ενώ κάποτε φοβόταν το πολύχρωμο μακιγιάζ, τώρα το αγκαλιάζει και λέει στους θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: "Μην φοβάστε το χρώμα!! Τίποτα δεν μου λέει καλοκαίρι όπως τα έντονα, ζωηρά χρώματα και λατρεύω τη ΝΕΑ μου SATIN KAJAL SUMMER COLLECTION."

Διαβάστε ακόμη: Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Γιορτάζουν οικογενειακά την πρώτη επέτειο του γάμου τους - Αγκαλιά η "νύφη" με την πεθερά! (φωτό)

"Σήμερα φοράω ξινόμηλο και ήθελα να σας δείξω πόσο φοριέται! Το έχω στρώσει πάνω από το χαρακτηριστικό μου τούβλο Eye Brick και το Silk Eye Brick για να προσθέσω ορισμό και βάθος στο μάτι. Ελάτε μαζί μου και ενημερώστε το καλοκαιρινό σας Smoky eye!! Φιλιά xx’."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ