Γιώργος Καπουτζίδης για Athens Pride: ''Κανένα παιδί φοβισμένο - Να έχουν όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος'' (βίντεο)

Χθες πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Athens Pride με το κέντρο της Αθήνας να κινείται σε πολύχρωμους ρυθμούς. Παρουσιαστής του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ένα πολύχρωμο ποτάμι κατέκλυσε χθες τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας στο πλαίσιο του φετινού Athens Pride, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοτζιά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέλαβε την παρουσίαση του event.

 

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους.

«Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος»

«Νομίζω τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι αιτήματα όλων των ανθρώπων» είπε αρχικά ο ηθοποιός και προσέθεσε στη συνέχεια: «Το βασικότερο είναι να μπορούμε να είμαστε οι εαυτοί μας, οι δημιουργικοί και οι ευτυχισμένοι. Τα παιδιά να έχουν όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, να μην αισθάνεται κανένα παιδί φοβισμένο, όταν θα αποφασίσει να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του».

 

 

«Αυτό δεν θα μας το δώσει καμία νομοθεσία, αλλά η δικιά μας η καρδιά. Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος, να επενδύσουμε στην αγάπη».

«Το πρώτο come out το κάναμε στους straight κολλητούς μας, οπότε το pride δεν είναι μία διαχωριστική γραμμή, αλλά ενωτική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ