Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Την ημέρα του γάμου μου με τον Απόστολο Γκλέτσο έπινα ουίσκι & κόκα - χωρίσαμε γιατί σκεφτόμουν τον πρώην που κάναμε drugs (βίντεο)

Eξομολόγηση σοκ μέσω του Τik Tok! 

Σε εξομολόγηση-σοκ προχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με βίντεο στο Tik Tok για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ όταν ήταν νεότερη.

Παράλληλα αποκάλυψε και το λόγο που χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο.

 

 

Να σημειώσουμε πως όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε ο Απόστολος ήταν 31 και η Μαρία Ελένη 19.

Η ηθοποιός ανέφερε στο βίντεό της: "Ήμουν 19 χρονών. Παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν μαζί κάποιους μήνες πριν. Την ημέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη που ήμουν και με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα κόκα όλη μέρα, έπινα ουίσκι όλη μέρα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος".

 

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»?Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Deep house

Δείτε επίσης: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Έκλεισα 20 χρόνια που σταμάτησα τα ναρκωτικά - Η μητέρα μου ήταν δίπλα με βοήθησε (βίντεο)

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου συμπλήρωσε: "Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και άρχισε η πραγματικότητα να είναι πραγματικότητα, εκεί άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες. Ήταν μια σχέση με drugs.

Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και τα χειρότερα. Με αυτόν έκανα την πολλή τρέλα. Με τον οποίο δε θα έκανα ποτέ κάποια σχέση, αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα πάλι αυτόν τον άνθρωπο, γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή της κόκας, του αλκοόλ, του έξω, των χαπιών".

 

 

Ακόμα παραδέχτηκε: "Με το που έμεινα στο σπίτι με τον Απόστολο, εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Έτσι ένα βράδυ βγήκα και τον συνάντησα και το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Από τότε εγώ ξαναγύρισα πάλι σε αυτό το άτομο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα φτάσει ακόμα τον πάτο".

Τέλος η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κατέληξε: "Το αλκοόλ, τα χάπια μας αλλοιώνουν σαν χαρακτήρες".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ