O Διονύσης Σχοινάς εύχεται στην Καίτη του για τα γενέθλιά της: '' Κουκλάρα να μείνεις για Χρόνια Πολλά'' (φωτό)

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή ανέβηκαν τα σκαλιά τις εκκλησίας το 1997.

Τα γενέθλιά της έχει η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, θέλησε να της ευχηθεί με έναν μοναδικό τρόπο! 

Από το 1997 που παντρεύτηκαν, μέχρι και σήμερα, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή αποτελούν μια σπάνια περίπτωση celeb ζευγαριού που παραμένει ερωτευμένο και ενωμένο σαν μια γροθιά και μας κάνει να πιστεύουμε στην αγάπη.

 

Δείτε επίσης: Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Γιορτάζουν την επέτειο για τα 26 χρόνια γάμου! Η τρυφερή φωτογραφία του τραγουδιστή

΄''Να ζήσεις Καιτούλα και Χρόνια Καλά , κουκλάρα να μείνεις για Χρόνια Πολλά !!! Να σε χαιρόμαστε κορίτσι μου όλοι εμείς που σ´αγαπάμε !!!'', έγραψε ο αγαπημένος μας τραγουδιστής στην φωτογραφία της Καίτης, την οποία και ανάρτησε στο Instagram. 

 

 

H τραγουδίστρια που έγινε 62 ετών, έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγαπή της για τον Διονύση, με τον οποίο απέκτησε και έναν γιο, τον καρπό του έρωτά τους, τον Δημήτρη. 

 

 

 

 

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» , είχε πει  σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ναταλία Γερμανού. 

26 χρόνια μαζί

Στις 4 Μαΐου 2023, ο Διονύσης Σχοινάς συμπλήρωσε 26 χρόνια γάμου με την Καίτη Γαρμπή. 

 

 

Kaiti Garbi

Οι δύο καλλιτέχνες, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1997 σε ονειρεμένο σκηνικό στο Κτήμα Νάσιουτζικ, παραμένουν αχώριστοι από τότε στα δύσκολα και τα εύκολα, στηρίζοντας πάντα ο ένας τον άλλον.

«26 χρόνια μαζί! Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά @kaitigarbi είσαι ελεύθερη !!!», έγραψε ο τραγουδιστής δίπλα στην φωτογραφία του ζευγαριού που λιάζεται μπροστά στην πισίνα του σπιτιού της στην Επίδαυρο, με θέα τον αργολικό κάμπο και τη θάλασσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ