Taylor Swift-Matty Healy: «Τίτλοι τέλους» για το ζευγάρι - Δεν άντεξαν ούτε δύο μήνες μαζί

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, χώρισε μετά από σχεδόν δύο μήνες σχέσης, από τον Μatty Healy. 

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο τραγουδιστής φίλησε στο στόμα έναν φύλακα ασφαλείας στη Δανία. 

Άτομο από το στενό τους περιβάλλον μίλησε για τη σχέση τους και παρόλο που ο λόγος για τον οποίο χώρισαν δεν έχει αποκαλυφθεί, η πηγή δήλωσε στο ET ότι «η Taylor και ο Matty χώρισαν. Είναι και οι δύο εξαιρετικά απασχολημένοι και συνειδητοποίησαν ότι δεν ταιριάζουν πραγματικά μεταξύ τους».

 

 

Δείτε επίσης: Η Taylor Swift & o Joe Alwyn έβαλαν τέλος στην σχέση τους - Το «Love Story» που κράτησε 6 χρόνια (φωτό - βίντεο)

 

 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, «οι φίλοι της διάσημης τραγουδίστριας θέλουν το καλύτερο για εκείνη και δεν σοκάρονται που η σχέση τους τελείωσε τόσο σύντομα, αφού πρόσφατα η ίδια βγήκε από μια μακροχόνια σχέση». 

 

 

 

 

Οι φήμες ότι βγαίνουν ξεκίνησαν όταν τους έβλεπαν συνεχώς μαζί από τις αρχές Μαΐου. Εκείνος εμφανιζόταν σε διάφορες συναυλίες της Eras Tour της και στη συνέχεια έκαναν συνεχώς παρέα. Επίσης, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού να αγκαλιάζεται σε διάσημο ξενοδοχείο του Μανχάταν, ενώ έβγαιναν διπλό ραντεβού με τον Jack Antonoff και τη Sara Margaret Qualley.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη NY Post, ο Matty και η Swift έβγαιναν για λίγο το 2014.

 

 

Ο 34χρονος Matty Healy, είναι γιος της Denise Welch και του ηθοποιού Tim Healy. Και μπορεί οι «Times» να τον χαρακτήρισαν ως «τον μόνο ενδιαφέροντα στρέιτ λευκό άνδρα στο ροκ αυτή τη στιγμή», αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο όμορφος όσο ο προηγούμενος μακροχρόνιος έρωτας και φημολογούμενος αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας, Joe Alwyn.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ