Δεξίωση γάμου Χουσεΐν: Οι βαρύτιμες τουαλέτες των Βασιλισσών Ράνιας, Μάξιμα, Κέιτ, οι διάδοχοι Ολλανδίας & Βελγίου (φωτό)

Μαγικές όλες τους!

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ιορδανίας υποδέχτηκαν με μεγάλη μεγαλοπρέπεια με αφορμή τον γάμο του πρωτότοκου γιου τους, του διάδοχου της Ιορδανίας Χουσεΐν και του Ράτζουα Αλ Σάιφ. Επώνυμα φορέματα, τιάρες και διακοσμητικά… Μια δεξίωση αντάξια των παραμυθιών "Χίλιες και μία Νύχτες".

Διαβάστε ακόμη: Bασιλικός γάμος στην Ιορδανία: Παρόντες οι royals από όλο τον κόσμο - Ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους (φωτό - βίντεο)

Το παλάτι Al Husseiniya δεν είχε δει μια τέτοια παρέλαση με εστεμμένα κεφάλια για πολύ καιρό. Στο τέλος της γαμήλιας τελετής που ένωσε τον διάδοχο της Ιορδανίας Χουσεΐν και τον Ρατζβά Αλ Σάιφ, οργανώθηκε ένα κρατικό συμπόσιο στην εσωτερική αυλή του παλατιού και στους χώρους υποδοχής. 

Εκεί όλες οι royals μάγεψαν με τις glam εμφανίσεις τους

H Βασίλισσα Ράνια για τη δεξίωση που ακολούθησε προτίμησε ένα άψογο φόρεμα Elie Saab.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Χουσείν της Ιορδανίας: Απαστράπτουσα η Βασίλισσα Ράνια με φόρεμα Dior - Το δεύτερο φόρεμα από Elie Saab

 

 

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε συνομιλία με τον Φρειδερίκο της Δανίας στο γαμήλιο συμπόσιο του πρίγκιπα Χουσεΐν της Ιορδανίας στον Rajwa Al Saif, 1 Ιουνίου 2023.

Η Kate, εντυπωσιακή με ένα φόρεμα Jenny Packham, φόρεσε την τιάρα Lover's Knot – γνωστή ως μια από τις αγαπημένες της Νταϊάνα.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Χουσεΐν - Ράτζουα Αλ Σάιφ: Το περίτεχνο φόρεμα της πριγκίπισσας Κέιτ σε vieux rose (φωτό - βίντεο)

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη στο γαμήλιο συμπόσιο του πρίγκιπα Χουσεΐν της Ιορδανίας στον Rajwa Al Saif, 1 Ιουνίου 2023.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη διάλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα Reem Acra.

Ο Willem-Alexander και η Maxima της Ολλανδίας με τη μεγαλύτερη κόρη τους, την Πριγκίπισσα Catharina-Amalia στο δρόμο τους για το γαμήλιο συμπόσιο του πρίγκιπα Χουσεΐν της Ιορδανίας με τον Rajwa Al Saif, 1 Ιουνίου 2023.

Ο Willem-Alexander και η Maxima της Ολλανδίας με τη μεγαλύτερη κόρη τους την Πριγκίπισσα Catharina-Amalia με φόρεμα JANTAMINIAU.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Χουσεΐν της Ιορδανίας: Το φούξια cape dress της Ελισάβετ, διαδόχου του Βελγίου - Η κακοχτενισμένη Μάξιμα (φωτό & βίντεο)

Η Βικτώρια της Σουηδίας  είχε επιλέξει ένα φόρεμα Safiyaa.

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου στο γαμήλιο συμπόσιο του πρίγκιπα Χουσεΐν της Ιορδανίας με τον Rajwa Al Saif, 1 Ιουνίου 2023.

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου συνόδευε τον πατέρα της, βασιλιά Φίλιππο. Η νεαρή royal εμφανίστηκε με φόρεμα Armani Privé

Η σύζυγος του διαδόχου Frederik, Μαίρη της Δανίας ένα μοναδικό φόρεμα Jesper Hovring

Ο διάδοχος του θρόνου Alois και η πριγκίπισσα Sophie του Λιχτενστάιν στο γαμήλιο συμπόσιο του πρίγκιπα Χουσεΐν της Ιορδανίας στον Rajwa Al Saif, 1 Ιουνίου 2023.

Η πριγκίπισσα Sophie του Λιχτενστάιν με υπέροχη δημιουργία Carolina Herrera

 

 

Όμως η βασίλισσα της βραδιάς παρέμεινε η νύφη, η Rajwa, η νέα διάδοχος της Ιορδανίας. Αφού έκθαμψε τους Ιορδανούς με ένα πρώτο νυφικό Elie Saab, η σύζυγος του πρίγκιπα Χουσεΐν εμφανίστηκε με δεύτερο φόρεμα από τους Dolce & Gabbana. Τίποτα δεν είναι πολύ καλό στο Χασεμιτικό βασίλειο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ