Ιορδανία: Ο Πρίγκιπας Παύλος μόνος του στον γάμο του Πρίγκιπα Χουσείν - Το τετ α τετ με τη βασίλισσα Ράνια (φωτό)

Αξιωματούχοι και μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν χθες στο Αμάν της Ιορδανίας για τον γάμο του πρίγκιπα Χουσεΐν, με την αναπημένη του Ράτζουα Αλ Σαίφ.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Πρίγκιπας Παύλοςδιατηρεί πολύ καλές σχέσεις με μέλη βασιλικών οικογενειών.

Μεταξύ αυτών η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας. Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον γάμο του γιου τους και διαδόχου του θρόνου.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χουσεΐν και διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας με την αγαπημένη του Ρατζούα Αλ Σάιφ πραγματοποιήθηκε στους κήπους του παλατιού Ζαχράν στο Αμμάν μπροστά σε 140 καλεσμένους, μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκλεκτών προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Αrabnews, η Ρατζούα Αλ Σάιφ έφτασε στο παλάτι με μια Rolls-Royce Phantom V του 1968 που είχε κατασκευαστεί για την αείμνηστη βασίλισσα Zein Al-Sharaf, την προγιαγιά του πρίγκιπα Χουσεΐν.

 

 

Η μέλλουσα βασίλισσα της Ιορδανίας έκλεψε τις εντυπώσεις με το μοντέρνο νυφικό σε στενή γραμμή από τον διάσημο Λιβανέζο σχεδιαστή Έλι Σάαμπ(Elie Saab).

Το εντυπωσιακό νυφικό με το ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό ήταν εμπνευσμένο από μία παλαιότερη δημιουργία του σχεδιαστή, την οποία είχε φορέσει η βασίλισσα Ράνια σε χρυσό τόνο.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Γάμος Χουσείν της Ιορδανίας: Απαστράπτουσα η Βασίλισσα Ράνια με φόρεμα Dior - Το δεύτερο φόρεμα από Elie Saab

Μόνος ο Παύλος, χωρίς την Μαρί Σαντάλ 

Ο Παύλος έφτασε μόνος στο Αμμάν, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, και πήγε στη δεξίωση με επίσημο ένδυμα. Ο ίδιος έκανε ένα ιδιαίτερα ευγενικό χειροφίλημα στη νύφη.

Ακόμα είχε μια σύντομη συζήτηση με τη βασίλισσα Ράνια, η οποία μάλιστα τον κοίταξε με απορία. Κάτι θα της είπε, ίσως για την απουσία της Μαρί Σαντάλ, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Ο Παύλος, μόνος, στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας- Το χειροφίλημα στη νύφη και το τετ α τετ με τη βασίλισσα Ράνια

jordan wedding

Τον πρίγκιπα Παύλο ακολούθησε ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης

κόμα είχε μια σύντομη συζήτηση με τη βασίλισσα Ράνια, η οποία μάλιστα τον κοίταξε με απορία. Κάτι θα της είπε, ίσως για την απουσία της Μαρί Σαντάλ, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ