Βίκυ Καγιά: Σε party mood στο Παρίσι! - Διασκεδάζει με αγαπημένα της πρόσωπα & απολαμβάνει την πόλη (φωτό - βίντεο)

Τέλειες χορευτικές κινήσεις και μοναδικό στυλ 

Η Βίκυ Καγιά διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από κάθε στιγμή της καθημερινότητάς και με τους διαδικτυακούς της φίλους να αλληλεπιδρούν μαζί της διαρκώς.

Αυτή τη φορά, με μια σειρά φωτογραφιών έδωσε στους followers της την ευκαιρία να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στη ξέφρενη νυχτερινή ζωή του Παρισιού.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, Βίκυ Καγιά διασκεδάζει με την καρδιά της σε νυχτερινό μαγαζί στο Παρίσι και κάνει κάποιες μοναδικές χορευτικές κινήσεις ενώ το άνετο αλλά και κομψό της look όχι μόνο της χαρίζει ελευθερία κινήσεων αλλά την κολακεύει κιόλας.

 

 

Μαζί της ήταν και ο κριτής του GNTM 5, Τάσος Σοφρωνίου, αλλά και άλλοι κοινοί τους φίλοι.Στα πλάνα φαίνεται να χορεύουν ξέφρενα, να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της βραδιά τους.

Φόρεσε ένα μαύρο leather pant και ένα λευκό πουκάμισο, διαχρονικός συνδυασμός.

Σε επόμενη δημοσίευση η Βίκυ Καγιά έκανε ένα total black look, με παντελόνι και αμάνικο γιλέκο. Το συνδύασε με λευκά sneakers, ένα καπέλο και διακριτικά κοσμήματα.

Διαβάστε ακόμη: H Βίκυ Καγιά στις Κάννες: Με σέξι ολόσωμη φόρμα Stella McCartney - Το oversized σακάκι που έκανε την διαφορά (φωτό)

 

 

Φωτογραφήθηκε στο τουρνουά τένις του Ρολάν Γκαρός και θαύμασε τους αθλητές στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ