Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο παραμυθένιος γάμος στην Αίγινα - 6 κουμπάροι και δεκάδες celebrities (φωτό - βίντεο)

Να ζήσουν!

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη παντρεύτηκαν στην Αίγινα.

Το ζευγάρι, είχε επιλέξει να φτάσει στην Αίγινα από την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι του Πάνου Μουζουράκη είχε στηθεί ένα γλέντι με πολλή μουσική και χορό ενώ, το ίδιο βράδυ σε γνωστή ταβερνα της περιοχής, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είχαν κανονίσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς εκλεκτούς καλεσμένους

Η υπέρλαμπρη νύφη έφθασε συνοδεία του πατέρα της με ένα vintage αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στον αγαπημένο της με τον οποίο σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, κοριτσάκι.

 

 

 

 

 

 

Στο γάμο που έγινε στην Αίγινα έδωσαν το "παρών" πάνω από 500 φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Οι κουμπάροι ήταν έξι και η δεξίωση έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη.

Σαν σταρ του σινεμά η νύφη
Η νύφη άκρως εντυπωσιακή φόρεσε ένα στενό δαντελένιο νυφικό, που τόνιζε γλυκά την φουσκωμένη της κοιλιά, με εντυπωσιακή ουρά και σικάτο στράπλες μπούστο. Μακριά γάντια και μακρύ πέπλο έδιναν αέρας σταρ στη νύφη.

Η 30χρονη φαρμακοποιός επέλεξε ένα νυφικό Cristina Varotsos, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε κότσο σινιόν και φόρεσε το πέπλο.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Μουζουράκης: Σήμερα ο γάμος του τραγουδιστή - Αντιδράσεις για το «δεν σας θέλω» στους δημοσιογράφους (βίντεο)

Οι καλεσμένοι στο γάμο Μουζουράκη - Κοζάρη
Περίπου 500 καλεσμένοι θα παρευρέθηκαν στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν λιτός και οι πρώτοι καλεσμένοι του ζευγαριού άρχισαν να φτάνουν στο σημείο λίγο πριν τις 18.00 ενώ αμέσως μετά, την εμφάνισή του έκανε ο γαμπρός Πάνος Μουζουράκης

Η Κατερίνα Καινούριου

O Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη σύντροφό του Κατερίνα Καλκανά

Η Κατερίνα Καραβάτου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Σμαράγδα Καρύδη

H Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η Δήμητρα Ματσούκα

Διαβάστε ακόμη: Μαριλού Κοζάρου: Προετοιμασίες για το bachelor party πριν από το γάμο με τον Μουζουράκη - Η αποκάλυψη της Καινούργιου (βίντεο)

Οι προετοιμασίες της νύφης
Η Κατερίνα Καινούργιου, κολλητή φίλη της νύφης, νωρίτερα αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη προετοιμασία του γάμου, το χτένισμα και το μακιγιάζ της νύφης αλλά και τα παπούτσια της! Όπως φαίνεται η νύφη ενάλλαξε τα ψηλοτάκουνα YSL πέδιλα με ένα ζευγάρι μποτάκια all star για να συνεχίσει το χορό μέχρι το πρωί! Σε μια από τις φωτό που πόσταρε η Κατερίνα Καινούργιου φαίνονται η μία από τις κουμπάρες, οι... βεντάλιες της νύφης και τα ονόματα που έγραψαν στο παπούτσι της νύφης με πρώτο αυτό της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινημένη εύχεται στην αγαπημένη της φίλη, Μαριλού Κοζάρη - "Σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί" (φωτό)

Αμέσως μετά το μυστήριο ο Πανος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κόζαρη καθώς και όλοι οι καλεσμένοι τους μεταφέρθηκαν στο κτήμα Σαλιαρέλη όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο παρτι. Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στα social media το ζευγάρι ήταν διαρκώς αγκαλιασμένο ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η σφιχτή αγκαλιά της Μαριλούς Κόζαρη στον πατέρα της και ο μεταξύ τους χορός που ακολούθησε.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ