Πάνος Μουζουράκης: Σήμερα ο γάμος του τραγουδιστή - Αντιδράσεις για το «δεν σας θέλω» στους δημοσιογράφους (βίντεο)

Θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ...

Ο γάμος του τραγουδιστή με τη Μαριλού Κοζάρη θα γίνει σήμερα στην Αίγινα με τις τηλεοπτικές εκπομπές και τους δημοσιογράφους να αντιδρούν έντονα στο ποίημα με το οποίο ο γαμπρός απέτρεψε δημοσιογράφους και κάμερες από το να δώσουν το «παρών».

Ο γνωστός καλλιτέχνης φάνηκε να θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την προσωπική του στιγμή.

 

 

Ο τρόπος, ωστόσο, που ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να επικοινωνήσει ότι δεν θέλει να δώσει δημοσιότητα στον γάμο του, ενόχλησε αρκετούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους. Ενδεικτική ήταν η δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που είπε ότι θα χαρεί αν δεν πάει κανείς στον γάμο!

 

 

Οι τηλεοπτικές εκπομπές, μάλιστα, σχολίασαν με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο το ποίημα που ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε.

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, ανέφερε ειρωνικά πως «είχαμε μεγάλο καημό για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη».

 

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ξεκαθάρισε πάντως πως δεν θα στείλει κάμερα στον γάμο στην Αίγινα.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Μαριλού Κοζάρου: Προετοιμασίες για το bachelor party πριν από το γάμο με τον Μουζουράκη - Η αποκάλυψη της Καινούργιου (βίντεο)

Στο μεταξύ από χθες έχουν έρθει στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από την εκκλησία και το κτήμα που θα γίνει ο γάμος. 

mouzourakis-gamos_98

mouzourakis-gamos_3

mouzourakis-gamos_1_2

mouzourakis-gamos_19

Συγκεκριμένα,  ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων με πάνω από 400 καλεσμένους και 6 κουμπάρους.

 

 

Χθες, Παρασκευή έγινε το pre-wedding party, (πάρτι πριν τον γάμο), ενώ το πάρτι μετά τον γάμο τους θα γίνει στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη του νησιού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο του ζευγαριού παρουσίασε πρόσφατα η εκπομπή «Breakfast @Star» και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι μία τελετή που θα γίνει σε στενό κύκλο.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ της εκπομπής, οι κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι 6. Οι δυο εξ' αυτών θα είναι φίλες της Μαριλού Κόζαρη, ενώ τα άλλα τέσσερα άτομα θα είναι άνθρωποι από την πλευρά του τραγουδιστή.

 

 

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 400 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η φίλη της Μαριλού Κόζαρη και παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ