DiCaprio και Gigi Hadid: «Ο Leo είχε μάτια μόνο για τη Gigi»: Οι φίλοι του είναι θυμωμένοι, δεν τον βλέπουν πια (φωτό)

Είναι αλήθεια πως υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τη σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη Gigi Hadid

Η ερωτική ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται συχνά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά συνήθως επειδή έχει αποκτήσει μια νέα κοπέλα που είναι αρκετά νεότερη από αυτόν.

Αυτή τη φορά, ο 48χρονος ηθοποιός γίνεται πρωτοσέλιδο επειδή οι φίλοι του πιστεύουν ότι η Gigi Hadid, η οποία είναι 28 ετών, είναι η αιτία που δεν τον αφήνει να δει τους φίλους του.

Άνθρωπος που μίλησε στο «RadarOnline» για τον διάσημο ηθοποιό ανέφερε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ιδιαίτερα απασχολημένος τον τελευταίο καιρό. «Είναι λιγότερο διαθέσιμος για βραδιές πόκερ και πάρτι και οι φίλοι κατηγορούν τη Gigi ότι μονοπωλεί όλο του τον χρόνο», είπε ο ίδιος. 

αι συνέχισε: «Ο Λίο κανονίζει τις καλοκαιρινές κρουαζιέρες μέχρι τώρα, με αυτόν και τα παιδιά, ενώ στην παρέα πάντα υπάρχουν και μερικές κυρίες με μπικίνι και καλλίγραμμα σώματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η Gigi Hadid κάνει κουμάντο». 

Είναι αλήθεια πως υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τη σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τη Gigi Hadid, καθώς οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του έτους. Στη συνέχεια φάνηκε ότι το ζευγάρι χώρισε, αλλά πολλοί άνθρωποι τους έχουν δει μαζί, κάτι που φαίνεται να μην ισχύει. 

«Ο Leo είχε μάτια μόνο για τη Gigi», δήλωσε η πηγή, η οποία πρόσθεσε ότι ήταν το ζευγάρι είναι ερωτευμένο. «Η Gigi και ο Λίο είναι και οι δύο νυχτοπούλια. Κάνουν παρέα για δείπνο και χαλαρώνουν μαζί σε δωμάτια ξενοδοχείων ή ιδιωτικές κατοικίες, συχνά για πολλές ημέρες κάθε φορά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ