Όσα είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για την κριτική που δέχτηκε από τον Ψινάκη & τον Τσουρό στο J2us - Ποσώς τους ενδιαφέρει εάν έχω καλή ή κακή φωνή (βίντεο)

Χείμαρος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με τον Ηλία Ψινάκη και τον Κώστα Τσουρό για την κριτική που του άσκησε

Με μια αιχμηρή ανάρτηση μέσω social media επανήλθε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ το βράδυ του Σαββάτου. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θέλησε να τοποθετηθεί με σαφήνεια σε όσα είπαν για τον ίδιο τόσο ο Ηλίας Ψινάκης όσο και ο Κώστας Τσουρός την εβδομάδα που μας πέρασε.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγεί αναλυτικώς τους λόγους για τους οποίους και αποφάσισε να κινηθεί νομικά μετά την τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του J2US και τα σχόλια που ακολούθησαν αυτήν.

Τι είπε ο Ηλίας Ψηνάκης:

Τι είπε ο Κώστας Τσουρός:

"Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του J2US. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι “με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά”», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Επίσης, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ώστε να φανεί ξαφνικά ένας επαγγελματίας τραγουδιστής είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US, επαναλαμβάνω. Δηλαδή, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία».

Η ανάρτηση του ΓΙάννη Παπαμιχαήλ:

Ειδικότερα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σημειώνει χαρακτηριστικά πως «ειλικρινά, δεν πρόκειται να μπω ξανά σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Πρώτα θα απαντήσω στον Κώστα Τσουρο. Κώστα, πρώτον, ουδέποτε με ενδιέφερε να πάω στην κανονική Eurovision. Δεύτερον, οι δικηγόροι που αναφέρω, ποσώς τους ενδιαφέρει εάν έχω καλή ή κακή φωνή».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
facebook: John Papamichail

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και φοίνικες

Διαβάστε ακόμη: Σπανιότατο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μιλά στις κάμερες για την περιβόητη “υπόθεση του τσιγάρου” - "Χαίρομαι που έληξε τόσο καλά"

«Τους ενδιαφέρει όμως να μην προσβάλουν το όνομα μου, την προσωπικότητα μου, τους γονείς μου. Και να μην δέχομαι σχόλια με υπονοούμενα… Για μένα, που με ξεφτιλίζουν. Η απάντηση του Ηλία ήταν εντελώς άκυρη. Γνωρίζει πολύ καλά τι είπε, αλλά κυρίως τι υπονόησε. Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν. Τελεία. Πιστεύω να έγινα κατανοητός» καταλήγει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ