Εκλογές 2023: Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – «Η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας» (βίντεο)

Περίμενε στην ουρά για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Στις 10:25 έφτασε στην Κυψέλη το πρωί της Κυριακής (21/5) για να ψηφίσει για τις εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας στέλνοντας το μήνυμα πως «η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στο 27o και 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών στην οδό Χιλιανδαρίου 2-4.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο του Ελληνικού Λαού ώστε να γίνει ξανά πρωθυπουργός της χώρας, έφτασε ευδιάθετος και χαμογελαστός ενώ περίμενε στην ουρά για να έρθει η ώρα του να ψηφίσει.

«Να αφήσουμε πίσω μία δύσκολη τετραετία»

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν έξω από το εκλογικό κέντρο αρκετοί πολίτες οι οποίοι τον χειροκροτούσαν και του φώναζαν «καλή επιτυχία». Μάλιστα, μία γυναίκα τον πλησίασε και του έδωσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

«Χρόνια Πολλά στους Κωσταντίνους, τις Κωνσταντίνες και τις Ελένες. Ελπίζουμε μαζί τους το βράδυ να γιορτάζει ο ελληνικός λαός. Να αφήσουμε πίσω μία δύσκολη τετραετία» τόνισε.

Αναφερόμενος στους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους πολίτες «να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλλαζονική και να ανοίξουν τον δρόμο σε μία κυβέρνηση με νέα πρόσωπα» και υπογράμμισε πως «η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ