Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Περήφανη μαμά καμαρώνει την κόρη της στην αποφοίτηση της - Το υπέροχο σύνολο που λατρέψαμε (φωτό)

Συγχαρητήρια!

H 22χρονη πριγκίπισσα Σάλμα, της Ιορδανίας αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, με πτυχίο στην αρχαιολογία και οι δύο γονείς της, ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ και βασίλισσα Ράνια, βρέθηκαν στις ΗΠΑ για την τελετή, όπου παρακολούθησαν την πριγκίπισσα να παίρνει το πτυχίο της, με ρόμπα κεντημένη με τη σημαία της Ιορδανίας.

Η βασίλισσα Ράνια σε ανάρτησή της στο Instagram μίλησε για την περηφάνια της που ένιωσε παρακολουθώντας τη νεαρή πριγκίπισσα να αποφοιτά.

«Τόσο περήφανη που γιορτάζω την αποφοίτηση της Σάλμα μου χθες από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνετε στη συνέχεια. Συγχαρητήρια!», έγραψε στο Instagram.

Η βασίλισσα φορούσε ένα υπέροχο μακρύ σατέν πουκάμισο, Brandon Maxwell, στην απόχρωση του pale banana yellow, με ασορτί ζώνη.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την πριγκίπισσα να έχει ραμμένη στην τήβεννο της τη σημαία της Ιορδανίας, καθώς και να αγκαλιάζει τον πατέρα της και να χαμογελά με τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Xρυσή ζώνη, nude γόβες και tailor-made παλτό στο χρώμα της άμμου! H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας & η fashion statement εμφάνισή της

Αυτό δεν είναι το μόνο επίτευγμα της πριγκίπισσας Σάλμα, καθώς το 2020, έγινε η πρώτη Ιορδανή γυναίκα που ολοκλήρωσε την προκαταρκτική εκπαίδευση πιλότου σε αεροσκάφη σταθερής πτέρυγας.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος στο παλάτι της Ιορδανίας: Η κόρη της Ράνιας, η πριγκίπισσα Iμάν, παντρεύεται τον Mr. Jameel Alexander Thermiotis

Η αποφοίτησή της έρχεται κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης χρονιάς εορτασμών για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας. Τον Μάρτιο, η πριγκίπισσα Ιμάν, 26 ετών, παντρεύτηκε στο παλάτι της οικογένειας στα περίχωρα του Αμμάν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ