Ο κληρονόμος & τελευταίος έρωτας του Karl Lagerfeld , θα γίνει μπαμπάς : Ποια είναι η Sarah, το κορίτσι του - Τι γράφουν οι κακές γλώσσες

H γνωριμία του με το Καρλ, το μόντελιγκ και η κληρονομιά!

Ο Baptiste Giabiconi ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ακουμπάει στην φουσκωμένη κοιλίτσα της κοπέλας του, Sarah

"Γίνομαι μπαμπάς" έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε επίσης:  Ποιος θα θα κληρονομήσει την περιουσία του Καρλ Λάγκερφελντ; - Oι 7 δικαιούχοι & τα 200 εκατ. ευρώ

Το 33χρονο μοντέλο, από τη Marignane της Γαλλίας, ανακαλύφθηκε από τον Karl Lagerfeld\, όταν ήταν μόλις 18 ετών, και οι δύο τους απέκτησαν μια δυνατή φιλία..  

Οι δύο άντρες ήταν τόσο κοντά, που προκάλεσαν φήμες ότι δήθεν είναι ζευγλαρι, αλλά ο Giabiconi αρνήθηκε ότι ήταν ποτέ εραστές.

 

 

 

 

 

 

Μετά το θάνατο του Karl το 2019, δημιουργήθηκαν εντάσεις σχετικά με το ποιος θα κληρονομούσε την περιουσία του ύψους 178 εκατομμυρίων λιρών - με τον Baptiste να επιμένει ότι ήταν ο "αγαπημένος κληρονόμος" του σχεδιαστή.

Αν και πολύ σπάνια έχει προβάλει δημόσια την ιδιωτική του ζωή, ο Giabiconi είναι γνωστό ότι είχε πολλές γυναίκες συντρόφους, αναφέρει η Daily Mail.

 

Το 2012, φημολογήθηκε ότι έβγαινε με την Katy Perry, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε στο Pure People ότι ήταν απλώς "φίλος" με την τραγουδίστρια και ότι του τηλεφώνησε όταν βρισκόταν στο Παρίσι.

Μιλώντας για το γούστο του στις γυναίκες, είπε στο Pure People: "Εκτιμώ όταν μπορείς να χαϊδέψεις τις καμπύλες μιας γυναίκας''.

 

 

 

 

Αν και αρνήθηκε ότι ο Karl Lagerfeld και ο ίδιος ήταν ποτέ εραστές, ποτέ δεν μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε.

Το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία με το χέρι του να κρατάει το χέρι της συντρόφου του, επιδεικνύοντας ένα λαμπερό διαμαντένιο δαχτυλίδι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ