Δέσποινα Βανδή: Με chic & stylish εμφάνιση στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης - Το total black look και η τσάντα YSL (φωτό)

Φωτογραφήθηκε με φίλους.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά έδωσε το παρών η Δέσποινα Βανδή. Στο έργο του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία του Πέτερ Στάιν τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με τον οποίο η δημοφιλής τραγουδίστρια διατηρεί φιλική σχέση.

Η Δέσποινα δημιούργησε ένα total black σύνολο για την εμφάνισή της στη θεατρική πρεμιέρα. Επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι, με ασορτί τοπ και σακάκι ενώ κράτησε μία YSL τσάντα. Από κοσμήματα, επέλεξε ένα ζευγάρι υπερμεγέθεις χρυσούς κρίκους.

Διαβάστε ακόμη: Όλη η Αθήνα στον Πειραιά! Πρεμιέρα "Ο Μισάνθρωπος" με τον συγκλονιστικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον top σκηνοθέτη, Peter Stein (φωτό)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ανάμεσα σε φίλους, όπως τον Λάκη Λαζόπουλο, την Μαρία Μπακοδήμου και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Με κόκκινο, φλογερό φόρεμα σε θεατρική πρεμιέρα - Η αγκαλιά με τη Τζένη Μπότση (φωτό)

Λάκης Λαζόπουλος Μαρία Μπακοδήμου Κωνσταντίνα Μιχαήλ Δέσποινα Βανδή

Όλοι δείχνουν λαμπεροί και χαρούμενοι που βρέθηκαν από κοινού σε αυτήν την παράσταση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ